Koleksi Gambar Cari Kucing Tersembunyi

Published On 27/02/2012 | By cisdel | Trivia

Kalau anda rajin melayari dunia facebook, pasti anda pernah ternampak orang kongsikan gambar-gambar cari kucing tersembunyi. Ada yang senang je nak cari ada yang betul-betul mencabar minda. Post kali ini kami telah kumpulkan beberapa gambar cari kucing tersembunyi untuk menguji ketajaman minda para pembaca semua. Sila la cari dengan tekun ye sampai dapat haha kalau tak dapat tunggu esok kami berikan jawapan. Klik pada setiap gambar untuk jawapan. Tapi sila la berusaha dulu ye sebelum tengok jawapan :)

Cari kucing tersembunyi 1

Kita mulakan dengan gambar yang senang dulu sebagai motivasi :)

cari kucing tersembunyi dalam gambar 2

Gambar ini pon agak mudah jugak sebab dah banyak keluar dekat facebook :)

cari kucing tersembunyi 3

Sila la cari kucing tersembunyi ye

find the cat 4

cari kucing sampai dapat

find the cat 6

yang ini agak mencabar sedikit rasanya heheh

findcat 6

kucing ni agak pandai menyorok haha

findthecat 7

cari kucing sampai dapat klik kalau tak cukup besar

findthecat 8

yang ini agak mencabar sikit, sikit jela hehehe

cari kucing 9

Ini pon agak sukar jugak, pandai kucing ni menyorok haha

find the cat 10

cantik pulak akar kayu ni haha

findthecat 11

cari kucing tengah berkelah tepi tasik haha

cari 2 ekor kucing

ada 2 ekor kucing dalam ni atau mungkin jugak lebih hehe, cuba cari

Macam mana dapat cari semua kucing-kucing tu? Sebelum post gambar-gambar ni semua kami sendiri dah bersusah payah cuba cari kucing-kucing yang bersembunyi tu haha susah jugak nak jumpa. Tapi lepas dah jumpa sekali tak nak lekang pulak dari mata asik ternampak je -.- Kepada yang tak jumpa-jumpa juga sampai dah pening tunggu la sehingga esok pada waktu yang sama ye kami akan post jawapan dia. Tak thrill la kalau bagi jawapan hari ni haha. Sila klik pada gambar untuk jawapan, tapi sila la usaha dulu ye haha

cisdel tersembunyi

Kongsi Artikel

9 Responses to Koleksi Gambar Cari Kucing Tersembunyi

  1. bunga melur says:

    tension tension!!arrhhh..kihkih..gmbar kedua tu walopon dah byk ada dlm tenet,tpi susah jgk nak jumpa..otak da lama tak berasah

  2. fina fento says:

    kebanyakan gambar pernah tengok. tp gambar yg ketiga tu paling mencabar sebab walaupun tahu lokasinya, tetap amek masa jugak nak mencarinya :p

  3. zalin says:

    dah jumpa semuanya..semuanya betul..hehe..nice post.

  4. gler r…cmne na cri…xnmpk pon

  5. Wan says:

    pic no6 zirafah pun ak nampak

  6. Fizz.My says:

    wehh.. aku x jumpa cisdel la .. kat mana ek? hahahaahahahahahaha

  7. dah macam buat regangan otot mata bila try carik kucing tersorok ni

  8. Pingback: 12 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang Tahun 2012 | cisdel.com

  9. amirsyamirIV says:

    Nombor dua kat mana??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *