Gelagat Anjing Dalam Air yang Sangat Kelakar

Published On 23/02/2012 | By cisdel | Lawak

Kami di cisdel.com memang gemar untuk kongsikan gambar gelagat-gelagat haiwan yang comel dan kelakar. Tak kiralah gambar kucing ke anjing ke burung ke mahupun lembu. Post kali ini kami nak kongsikan beberapa gambar menarik aksi anjing dalam air yang sangat comel dan kelakar. Gambar ini diambil oleh Seth Casteel dari dasar kolam untuk mendapatkan aksi spontan anjing-anjing berkenaan. Semoga ia dapat menceriakan hari anda :)

anjing kelakar 5

wuarghh makan bola!

anjing kelakar 4

gigi dia menakutkan beb haha

anjing kelakar 6

hahaha tak dapat bola

anjing kelakar 7

boo haaa takut tak? takut tak? takut tak? haha

anjing kelakar 1

hai! *lambai* *lambai*

anjing kelakar 2

royal rumble dalam air hohoho

anjing kelakar 3

macam logo firefox plak haha

anjing kelakar 8

tengok gigi saya! haa takut tak?

anjing kelakar 9

ok yang ini paling menakutkan ~.~

anjing kelakar 10

bola ke lain ko ke lain, excited sangat nampak kamera la tu -.-

anjing kelakar 11

macam sedap je bola warna oren tu hohoh

anjing kelakar 12

amukan sang puaka di dalam air haha

anjing kelakar 13

abes la lunyai bola tu kalau anjing ni dapat

anjing kelakar 14

sebagai gambar penutup.. gambar yang paling comel sekali haha *tangan di dada mata ke atas*

Macam best la pulak tengok gelagat anjing ni semua main air.. dah la cuaca panas sekarang ni kalau dapat terjun masuk kolam pon best jugak ni haha. Ok kalau anda tak cukup terhibur dengan post ini anda boleh tengok gelagat kuda belang ketawa pulak hehe pasti menghiburkan.

cisdel main bola dalam kolam

sumber: smilepanic, littlefriendsphoto

Kongsi Artikel

2 Responses to Gelagat Anjing Dalam Air yang Sangat Kelakar

  1. Amirez says:

    kelakar ada..scary pun ada huhu

  2. AMMAR says:

    lembu cisdel lg comel aku rase..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *