iPICS 2 GO: Pencetak Gambar Terus Dari iPhone

Published On 19/02/2012 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Sekarang ni hampir semua benda ingin didigitalkan, tapi benda yang bersifat fizikal lebih mempunyai nilai simpanan yang lebih tinggi. Sebab itu walau bagaimana pun kecanggihan teknologi masa kini orang tetap gemar mencetak gambar yang mereka telah ambil untuk disimpan berbanding simpanan digital sahaja. Post kali ini kami ingin kongsikan satu gadget yang diberi nama iPICS 2 GO, mesin yang boleh mencetak gambar secara terus daripada iPhone anda.

ipics-2-go-printer-1

Mesin pencetak besar bagak

ipics-2-go-printer-2

rupa dia macam catridge printer canon hohoho

Pencetak ini agak cool dan sesuai untuk penggemar fotografi amatur yang bersemangat waja. Jujurnya kami rasakan mesin ni macam terlalu besar dan sangat leceh nak digunakan. Nak kena masuk slot la bagai baru boleh print haha. Tapi mungkin jugak ada yang suka pada mesin macam ni. Harganya masih belum dapat dikenal pasti lagi.

Anda juga mungkin berminat dengan lensa 3 dalam 1 untuk iPhone ni, aksesori tambahan kepada penggemar fotografi dan pemilik iPhone.

cisdel printer

sumber: bitrebel

Kongsi Artikel

3 Responses to iPICS 2 GO: Pencetak Gambar Terus Dari iPhone

  1. OrangAkaun says:

    kompom mahal punya..android tarak?

  2. aie says:

    skrg byk printer wireless…means bluetooth connection..phone n printer dh xde hal nk cucuk2 bagai..hehehe…printer wireless cm tu skrg around rm200..murah jek…printer multifuntion n multiconnection ..

  3. Kenshin Himura says:

    bukan printer lh, scanner je pun…. hu3

Leave a Reply to OrangAkaun Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *