Kek Berbentuk Jantung Manusia yang Sangat Unik dan Realistik

Published On 17/02/2012 | By cisdel | Menarik

Pembuat kek sekarang memang semakin kreatif dan berinovatif. Banyak kek-kek yang mempunayi bentuk yang unik dan realitistik dihasilkan setiap hari contohnya seperti kek stormtrooper berskala penuh yang kami pernah kongsikan dahulu. Post kali ini kami nak kongsikan kek berbentuk jantung yang sangat realistik diperbuat daripada velvet sebagai asasnya dan menggunakan sos blackcurrant / ceri untuk kesan darah. Sila berhati-hati lepas tengok kek ini sebab ia sangat real nampak macam jantung sebenar.

heartcake01

hehehe nampak macam jantung real kan?

heartcake02

Mamat hensem nak makan

heartcake04

siapa berani nak makan? hehehe

heartcake03

seketul ni harga dalam £10, lebih kurang dalam RM48.30

heartcake05

Ini namanya makan hati.. err makan jantung kot

Hehehe macam mana, kalau jumpa kat kedai sanggup ke korang beli dan makan? Jujurnya kami tak sanggup haha tengok je pon dah geli tekak tapi bila tengok bahan-bahan dia ada velcet dan sebagainya kurang sikit la geli, mungkin sedap kot. Mungkin la haha.Kek ini dihasilkan oleh pembuat kek yang bernama Lily Vanili, untuk melihat lebih banyak kek yang unik hasil ciptaan beliau sila rujuk sumber kami

Daripada kek jantung baik makan jantung pisang je, masak lemak! pergh ~.~

cisdel jolok pisang

sumber: lily vanilli, toxel

Kongsi Artikel

7 Responses to Kek Berbentuk Jantung Manusia yang Sangat Unik dan Realistik

  1. bunga melur says:

    tak selera lah..yuckkk..

  2. OrangAkaun says:

    nafsu kuda boleh la makan

  3. ekebal says:

    sampai gambar last dah nampak macam kek. terabur tepung2 kek. haha… dri ewww jd nyam nyam~

  4. Pingback: Kek Berbentuk Jantung Manusia yang Sangat Unik dan Realistik

  5. Pingback: Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik | cisdel.com

  6. eee. bagi free pun tak nak. Kalau tu kek bepday, saya buang terus. hahaa

  7. Pingback: Birthday Cakes Design yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply to Blogger Malaysia Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *