Kucing-kucing Comel yang Serupa dengan Font yang Biasa Kita Gunakan

Published On 16/02/2012 | By cisdel | Comel, Lawak

Font seperti Times New Roman, Comic Sans dan Arial memang sering kita gunakan. Mungkin juga terdapat diantara korang yang dah mampu mengenal dan membezakan jenis-jenis font berkenaan. Tapi post kali ini kami ingin kongsikan bagaimana rupa kucing-kucing comel yang mewakili dan seakan-akan sama dengan ciri-ciri tulisan berkenaan. Terdapat 20 gambar kesemuanya, semoga anda terhibur :)

kucing sebagai font 4

Comic Sans yang comel haha

kucing sebagai font 1

Helvetica

kucing sebagai font 2

Arial Black

kucing sebagai font 3

Papyrus haha ok yang ni sebijik

kucing sebagai font 5

IMPACT haha

kucing sebagai font 6

haha ok yang ni memang serupa dengan font tu, siapa tahuitu font ape?

kucing sebagai font 7

Apple Chauncery

kucing sebagai font 8

Futura

kucing sebagai font 9

Ballpark

kucing sebagai font 10

Curlz MT

kucing sebagai font 11

Bank Gothic

kucing sebagai font 12

Times New Roman

kucing sebagai font 13

Porcelain

kucing sebagai font 14

Trajan Pro

kucing sebagai font 15

Garamond

kucing sebagai font 16

Courier

kucing sebagai font 17

Mesquite Std

kucing sebagai font 19

Cooper Std hahaha

kucing sebagai font 20

Baskerville

kucing sebagai font 18

Gotham. hahaha ni paling tak boleh blah sekali

Comelkan kucing-kucing ni semua haha memang ada yang nampak serupa dengan sifat-sifat tulisan tu. Kalau tak puas tengok kucing ni semua, anda juga boleh tengok post kucing-kucing comel buat yoga ini pulak hehe

cisdel font

sumber: font kucing buzzfeed

Kongsi Artikel

10 Responses to Kucing-kucing Comel yang Serupa dengan Font yang Biasa Kita Gunakan

  1. OrangAkaun says:

    papyrus tuh scary gila aku tengok..hahah

  2. Wira Chomel says:

    wah..memang comel-comel betul…slamat berkenalan.sy frst time singgah kat cni…

  3. Ardeen says:

    Comel momel semua.cute…
    Suka sgt kat kuceng.
    really cool posts!

  4. Pingback: Ekspresi Wajah Kucing Comel yang Sama Dengan Emoticon | cisdel.com

  5. comic sans ngan helvetica tu comel cute sangat kan kan

  6. porcelain tu pun comel jugak

  7. alahai,semua comel! :) geram tengok,hehe :) kucing serupa dgn nama font,hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *