Pembungkusan T-shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

Diterbitkan Pada 03/02/2012 | Oleh cisdel | Iklan Menarik

Pembungkusan atau packaging yang unik dan menarik mampu untuk memberi nilai tambah pada sesuatu produk. Ia dapat memberi pandangan pertama yang positif dan mungkin dapat meningkatkan minat dan jualan sesebuah produk. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi pembungkusan produk yang sangat unik dan kreatif, kalai ini kami tambah lagi senarai berkenaan dengan beberapa bungkusan T-shirt yang sangat cool dan kreatif pula.

creative packaging 2 heresod t shirt 1 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

Cuba teka ini apa haha

creative packaging 2 heresod t shirt 2 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

Tshirt air

creative packaging 2 heresod t shirt 3 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

jangan ada makcik-makcik tersalah beli daging ni dah ler hehe

creative packaging 2 heresod t shirt 4 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

roti perancis

creative packaging 2 heresod t shirt 5 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

ni bungkusan yang paling cool sekali haha

estamos1 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

berapa la agaknya kos kotak dia ni -.-

SodAirAsia 02 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

bungkusan baju tshirt air asia ni sangat cool!

SodAirAsia 04 Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

tada! ini la rupa baju yang cool tadi, cuba teka mana hilang sayap kapal terbang tu

nickallenebook 19  Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

siap ada magnetic-magnetic bagai -.-

design0722 mini Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

ok ini cool, dah siap seal lagi tu. Pasteril biar kuman tak boleh masuk haha

Cool bukan bungkusan t-shirt ni semua? Kami paling suka tengok t-shirt Air Asia tu dia siap ada bagi penyangkut baju percuma lagi tu haha. Dengan sedikit kreativiti produk yang biasa boleh jadi lebih menarik lagi, contonya macam baju makanan kat atau tu. Kalau dia jual gantung-gantung memang orang takkan beli kot haha dah la buruk baju dia. Tapi bila dia dah uat bungkusan macam tu terus nampak menarik

cisdel ampai baju Pembungkusan T shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

12 Responses to Pembungkusan T-shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

  1. Wira Chomel berkata

    sangat kreatif dan menarik..kat malaysia jarang orang buat camni…

  2. fina fento berkata

    hari tu naik air asia, mintak ngn atendan flight tu nak beli souvenir, dalam 4 5 barang tanya, 1 je yang ada=.=

    tp tshirt air asia tu best! sebab dapat hanger free :P

  3. Hans berkata

    hehehe…cool juga…
    dekat sini xjumpa pula lagi packaging macam ni
    hehehe

  4. Seperti biasa,lembu cisdel juga yang lebih menonjol berbanding produk lain..hahaha

  5. Apadehal Crew berkata

    memang cool dan kreatif..

  6. Infoserius.com berkata

    Kreatif giler. : )

  7. the sun daily berkata

    aku ske tgk cisdel…

  8. eez berkata

    sayap kapal terbang tu dh jadi hanger…. huhu

  9. Farahanani berkata

    Saya rasa setelah seharian membaca Cisdel.. Saya boleh nyatakan saya dah jatuh cinta dengan Lembu Cisdel.. Serious comel!

  10. Pingback: Bungkusan Berus Cat yang Sangat Kreatif dan Menarik – Blog | GenerasiPerkasa.Com...My Secret Garden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>