Pembungkusan T-shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

Published On 03/02/2012 | By cisdel | Iklan Menarik

Pembungkusan atau packaging yang unik dan menarik mampu untuk memberi nilai tambah pada sesuatu produk. Ia dapat memberi pandangan pertama yang positif dan mungkin dapat meningkatkan minat dan jualan sesebuah produk. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi pembungkusan produk yang sangat unik dan kreatif, kalai ini kami tambah lagi senarai berkenaan dengan beberapa bungkusan T-shirt yang sangat cool dan kreatif pula.

creative-packaging-2-heresod-t-shirt-1

Cuba teka ini apa haha

creative-packaging-2-heresod-t-shirt-2

Tshirt air

creative-packaging-2-heresod-t-shirt-3

jangan ada makcik-makcik tersalah beli daging ni dah ler hehe

creative-packaging-2-heresod-t-shirt-4

roti perancis

pembungkusan t-shirt

ni bungkusan yang paling cool sekali haha

estamos1

berapa la agaknya kos kotak dia ni -.-

SodAirAsia-02

bungkusan baju tshirt air asia ni sangat cool!

SodAirAsia-04

tada! ini la rupa baju yang cool tadi, cuba teka mana hilang sayap kapal terbang tu

nickallenebook-19-

siap ada magnetic-magnetic bagai -.-

design0722_mini

ok ini cool, dah siap seal lagi tu. Pasteril biar kuman tak boleh masuk haha

Cool bukan bungkusan t-shirt ni semua? Kami paling suka tengok t-shirt Air Asia tu dia siap ada bagi penyangkut baju percuma lagi tu haha. Dengan sedikit kreativiti produk yang biasa boleh jadi lebih menarik lagi, contonya macam baju makanan kat atau tu. Kalau dia jual gantung-gantung memang orang takkan beli kot haha dah la buruk baju dia. Tapi bila dia dah uat bungkusan macam tu terus nampak menarik

cisdel ampai baju

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

12 Responses to Pembungkusan T-shirt yang Sangat Cool dan Kreatif

  1. Wira Chomel says:

    sangat kreatif dan menarik..kat malaysia jarang orang buat camni…

  2. fina fento says:

    hari tu naik air asia, mintak ngn atendan flight tu nak beli souvenir, dalam 4 5 barang tanya, 1 je yang ada=.=

    tp tshirt air asia tu best! sebab dapat hanger free 😛

  3. Hans says:

    hehehe…cool juga…
    dekat sini xjumpa pula lagi packaging macam ni
    hehehe

  4. Seperti biasa,lembu cisdel juga yang lebih menonjol berbanding produk lain..hahaha

  5. memang cool dan kreatif..

  6. Kreatif giler. : )

  7. aku ske tgk cisdel…

  8. eez says:

    sayap kapal terbang tu dh jadi hanger…. huhu

  9. Farahanani says:

    Saya rasa setelah seharian membaca Cisdel.. Saya boleh nyatakan saya dah jatuh cinta dengan Lembu Cisdel.. Serious comel!

  10. Pingback: Bungkusan Berus Cat yang Sangat Kreatif dan Menarik – Blog | GenerasiPerkasa.Com...My Secret Garden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *