Trailer Berbentuk Replika Kereta yang Sangat Cool

Published On 23/01/2012 | By cisdel | Menarik

Menurut wikipedia, trailer adalah sejenis kenderaan yang tiada mempunyai kuasa atau enjin dan ditarik oleh satu kenderaan lain. Biasanya digunakan untuk menarik barangan dan peralatan-peralatan. Ia juga digunakan untuk menarik bot dan juga rumah kecil atau “mobile house”. Kebiasaannya trailer hanyalah berbentuk petak sahaja tapi kali ini kami ingin kongsikan trailer berbentuk kereta mini atau replika kereta yang sangat cool. Teruskan membaca dan tengok gambar dalam post ini kalau masih tak dapat nak bayangkan :)

cartrailer02

comel je trailer sama macam kereta dia

cartrailer01

macho pe bawak 2 kereta bersiar-siar hohoho

cartrailer03

sesuai digunakan bila nak balik raya :)

suv trailer

smart woo SUV ni

cartrailer06

fuhh warna dia sangat meruntun jiwa

cartrailer07

pergh dah custom habis dah motor dia ni

cartrailer08

kereta ni kalau bawak kat Malaysia confirm jahanam kena bantai dengan bonggol

cartrailer09

relax je motor tarik kereta haha

cartrailer10

sayangnya tayar dia tak berfungsi kalau tak mesti lagi smart

cartrailer11

yang ni rupa dia agak kureng sikit -.-

cartrailer12

replika kereta yang hampir sama dengan kereta sebelah tu

cartrailer13

ford mustang tu!

cartrailer15

kalau bawak kat Malaysia ni mesti kejap je dah kena sondol

cartrailer16

Bukan calang-calang motor boleh tarik ni, mau tak cukup power nanti -.-

cartrailer17

fuhhh berlampu-lampu

Trailer ini semua dihasilkan oleh ACT (American Custom Trailers) setiap trailer boleh didapati dengan harga serendah 3600 usd dan pembeli boleh menempah custom trailer yang sepadan dengan kereta masing-masing dengan sedikit harga tambahan. Keterangan lanjut boleh rujuk pada sumber kami.

cisdel trailer

sumber: laman web rasmi ACT, toxel

Kongsi Artikel

4 Responses to Trailer Berbentuk Replika Kereta yang Sangat Cool

  1. akubiomed says:

    Memang cute rupa bentuk trailer. :-)

  2. ohcikgu says:

    memang smartlah kerta tu..

  3. OrangAkaun says:

    banyak kemain duit depa

  4. Fizz.My says:

    yg last skali x leh blah.. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *