bbc-design05

Pejabat BBC yang Sangat Menakjubkan Di Utara England

Published On 17/01/2012 | By cisdel | Senibina Menarik

BBC adalah singkatan kepada British Broadcasting Company yang terletak di England adalah syarikat penyiaran terbesar di dunia dengan staf seramai kira-kira 23,000 orang pekerja. Post kali ini kami ingin kongsikan suasana pejabat BBC Utara yang terletak di Greater Manchester, England.  Pejabat cawangan utara adalah satu cita-cita BBC untuk menghasilkan satu suasana pejabat yang kondusif dan menenangkan serta dapat meningkatkan lagi produktiviti setiap pekerja.

bbc-design01

Pejabat BBC Utara

bbc office design

berwarna-warni macam tadika :)

bbc-design03

Meeting Pod

bbc-design04

Perbincangan serius orang-orang besar

bbc-design05

ini buat tido sedap ni haha

bbc-design08

tengok siling dia.. kalau jatuh atas kepala tu sakit wooo

pejabat bbc

keliling gelap tapi feature wall dia colorful. nice!

Menarikkan pejabat BBC Utara ni, sama menarik dan cool macam pejabat-pejabat yang pernah kami kongsikan dulu. Rasa macam tenang dan relax je nak berkerja. Mungkin juga dapat meningkatkan produktiviti staf-staf semua melainkan kalau ada yang bantai tidur la haha.

cisdel nak buat office

sumber: evdes

Kongsi Artikel

6 Responses to Pejabat BBC yang Sangat Menakjubkan Di Utara England

  1. bunga melur says:

    pergghhh..best gile..aishh..tu la kena belajar rajin2..boleh keje hebat2 kan.hehe :) dapat dok tmpat mcm nih..

  2. Eizil says:

    Mantap betul pejabar BBC… ceria cemerlang… huhuhu… Semoga nanti dapat bina pejabat yang cantik macam ni juga…

  3. OrangAkaun says:

    sok aku bukak company sendiri lagi happening dari ni..hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *