Cawan yang Paling Besar di Dunia

Published On 09/01/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Pernah tak anda rasakan yan air kopi dalam cawan biasa itu terlalu sedikit dan tak puas langsung nak minum? Nak beli 2 cawan takut nanti orang kata apa pulak kan hehe. Post kali ini kami nak kongsikan gambar cawan paling besar di dunia. Ia bersaiz 6 inci tinggi  dan berdiameter 10 inci. Sudah tentu ia lebeih besar daripada cawan-cawan biasa, satu cawan gergasi ini bersamaan dengan 20 cawan kopi biasa hehe. Minum la korang satu cawan ni sampai muntah.

Worlds-Largest-Cup-Coffee

excited je muka mamat ni dapat cawan besar

Cawan paling besar di dunia

Cawan paling besar di dunia

Berminat nak memiliki cawan gergasi ini? Anda boleh membelinya di sumber kami dengan harga 47.50 usd. Tapi kami tak pasti jika dia boleh hantar sampai ke Malaysia atau tidak. Anda juga mungkin meminati koleksi cawan dan mug yang unik dan kreatif ini. Terdapat pelbagai jenis mug yang meruntun jiwa haha

cisdel cawan gergasi

sumber: mcphee, bitrebels

Kongsi Artikel

7 Responses to Cawan yang Paling Besar di Dunia

  1. yanmie says:

    Salam, tudiaaaaa besarnya cawan, minum seploh ofang pun tak abis nie hehehee 😀

  2. awien says:

    nak bunuh diri dalam cawan pun bley

  3. ejam says:

    abg topo, link kau dalm entri yg menyuruh ke entri lain tu tidak berapa menyerlah ler, apa kata kasi tukar skit warnanya… :)

  4. eez says:

    woaaaahhhhh……. loike…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *