Pejabat yang Modern dan Unik Dalam Kenderaan

Published On 08/01/2012 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Syarikat transformasi kenderaan terkenal dari Jerman, Brabus telah menukarkan sebuah van Mercedes-Benz Viano menjadi pejabat yang sangat maju dan berteknologi tinggi. Pejabat yang penuh dengan kemewahan dan juga hiburan itu diberi nama BRABUS iBusiness 3D dan dilengkapi dengan Mac mini computer, Sony 3D TV, dua Apple iPads, peti sejuk, coffee maker, sound system berkualiti tinggi, PS3 dan iPod Touch yang mengawal semua kelengkapan multimedia di dalam pejabat ini.

modern Mobile office

modern mobile office

brabus02

Ini rupa luaran van Mercedes-Benz Viano tersebut

brabus08

tempat pemandu

Apple iPads

ipad brabus03

2 biji ipad

brabus04

tempat lepak sambil main ipad

Mac Mini

mac mini brabus09

Mac mini di office

Playstation 3

ps3 brabus05

ps3

Sony 3D TV

sony 3d brabus06

sony 3d tv

brabus07

tv besar-besar ni memang tak buat kerja la jawabnya

brabus10

mewah dan elegant

Macam mana hebatkan office yang diubah suai ni. Patut la pelakon korea banyak pakai van besar-besar ni semua, mesti ada macam-macam dalam van diorang tu kan.

cisdel mobile office

sumber: toxel

Kongsi Artikel

2 Responses to Pejabat yang Modern dan Unik Dalam Kenderaan

  1. meowth says:

    giloh…agak2 diorng jual brape juta la ni

Leave a Reply to meowth Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *