Kucing yang Sangat Comel dan Pandai Mengemas Rumah

Published On 26/12/2011 | By cisdel | Comel

Kebiasaanya kucing hanya pandai bermanja-manja sahaja dan bermain-main dengan kotak macam si Maru ni. Atau lagi best macam Garfield yang hanya tau makan dan tidur je haha. Tapi post kali ini kami nak kongsikan kucing comel yang sangat rajin dan pandai mengemas rumah. Ye, kemas rumah seperti menyapu sampah, basuh baju, ampai baju dan sebagainya. Tak percaya? Sila baca dan tengok gambar-gambar gelagat kucing comel ini.

kucing comel kemas rumah 1

Kucing comel menyapu

kucing comel kemas rumah 2

kilatkan pinggan

kucing comel kemas rumah 3

pandai dia basuh baju

kucing comel kemas rumah 4

lepas basuh baju ampai la ape lagi..

kucing comel kemas rumah 5

gosok baju sampai tajam

kucing comel kemas rumah 8

tukar cadar baru ~.~

kucing comel kemas rumah 9

siram-siram pokok

kucing comel kemas rumah 10

dah penat-penat kemas rumah, jom kita minum dulu!

Macam mana? Ada gadis-gadis yang tercabar dengan kehebatan kucing ni kemas rumah? Hahaha tunggu apa lagi pi la kemas rumah sampai berkilat tunjukkan kehebatan anda. Kami agak yakin gambar-gambar ni semua diedit dan hasil manipulasi sahaja tapi sumber tak nyatakan pulak. Takpe janji anda semua terhibur dengan gelagatr kucing comel ini :)

cisdel sapu sampah

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

10 Responses to Kucing yang Sangat Comel dan Pandai Mengemas Rumah

  1. zik says:

    amboi kucing tuh rajin bebenor…

  2. arghhh!! cumelnyer!!!!!!

  3. panda bulat says:

    hahaha..comel sgt2..muka innocent

  4. linda says:

    babyg ampai baju tu mmg comel skalik!!! comel sampai rase cam nak lempang laju2 jek dia. suke suke!!!

  5. titan says:

    kucing mana yang ko ambek ni haa..

  6. walaupun nampak macam tipu, tapi aku suke… :)

  7. eiffa says:

    hahaha..damn cute..kalau mak saya tgk mesti dia bangga and akan train kucing2 kat umah tu nanti…

  8. saina rina says:

    salam,alahai comelnye kucing tu..mcm nak cubit kucing tu…i like it!

  9. hanis says:

    kucing yang bawah sekali macam gadis je kelakar lah

    hahahahahahahhahah……………..hihihihihihihihihihihihihihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *