Bas di Pakistan yang Dihias dengan Sangat Cantik dan Berwarna-Warni

Published On 23/12/2011 | By cisdel | Menarik

Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar bas-bas sekolah yang sangat comel terdapat di Jepun. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar bas-bas yang unik di Pakistan pula. Berbeza dengan bas yang comel di Jepun, bas-bas ini dihias cantik dan berwarna-warni oleh pemilik bas itu sendiri dengan bermotifkan corak-corak anyaman dan sebagainya. Kos untuk menghiasi bas-bas ini dianggarkan mencecah 3-5 ribu US Dollar lebih kurang bersamaan RM 10-15 ribu. Cantik atau tidak itu anda tentukan sendiri, tapi apa yang pasti bas-bas ini memang unik.

bus-pakistani-1

Bas pakistan yang berwarna-warni

bus-pakistani-2

Pergh kena lumpur habis hilang seri bas ni semua

bus-pakistani-3

Ganas betul design dia, dah macam ketua puak

bus-pakistani-4

segala jenis macam design dia letak pada bas tu hohoho

bus-pakistani-5

Bukan bas je, lori pon dia buat macam ni jugak

bus-pakistani-6

bas dah cantik, driver mesti kena hensem :)

bus-pakistani-7

Jemputlah naik bas saya :D

bus-pakistani-8

model seksi posing dalam bas

bus-pakistani-9

singgahsana dalam bas

Unikkan bas-bas ni semua. Seperti yang kami nyatakan di atas, cantik atau tidak tu terpulang pada mata yang melihatnya haha kami rasa ia sangat cantik dan unik tapi ada jugak yang serabut sikit la banyak sangat aksesori.

cisdel pattern

sumber: odditieszone

Kongsi Artikel

One Response to Bas di Pakistan yang Dihias dengan Sangat Cantik dan Berwarna-Warni

  1. Fizz.My says:

    fancy giler.. smart.hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *