Suite Hotel Hello Kitty di Baverly Hills

Published On 17/12/2011 | By cisdel | Senibina Menarik

Hello kitty memang sangat popular di seluruh dunia. Ia mempunyai ramai peminat di serata dunia walaupun sudah watak tersebut sudah wujud agak lama. Banyak produk yang berasaskan hello kitty diwujudkan dan mendapat permintaan ramai terutamanya kanak-kanak dan remaja perempuan. Post kali ini kami ingin kongsikan rupa suite hotel Hello Kitty yang sangat cool terletak di Baverly Hills. Hiasan dalaman suite ini dipenuhi dengan barang-barang hello kitty dan pasti mampu membuatkan anda terpegun.

hello kitty 01

Kawasan luar hotel

hello kitty 02

penyambut tetamu?

hello kitty 03

bathroom

hello kitty 04

katil hello kitty

hello kitty 05

door tag

hello kitty 06

makhluk hiyam penjaga lilin haha

hello kitty 07

cermin di bilik mandi, cermin di bilik mandi, cermin!

hello kitty 08

cermin solek ala artis siap ada lampu kiri kanan

hello kitty 10

kucing gergasi bersolek

hello kitty 11

alat solek hello kitty

hello kitty 12

minyak wangi ke ini?

hello kitty 13

cermin muka

hello kitty 14

sikat hello kitty metallic tu hohoho

hello kitty 15

tisu tandas hello kitty -.-

hello kitty 16

botol-botol pelik atas meja haha

hello kitty 17

turun otograf was here! haha

hello kitty 18

sibuk bersolek cik kucing ni

hello kitty 18

satu lagi makhluk hitam penjaga meja solek

hello kitty 19

meja tepi katil

hello kitty 09

wardrobe

hello kitty 19

tong sampah hello kitty

hello kitty 20

tak habis lagi posing cik ku ni

hello kitty 2

posing terakhir kat tepi tangga, bye. jumpa lagi! haha

Seperti yang dinyatakan di atas, ini adalah satu suite hotel dan ia terletak di Maison 140 in Beverly Hills. Jika anda peminat tegar hello kitty, anda pasti suka dengan post comel bila hello kitty dah bosan jadi kucing ini. Agak-agaknya bila la nak ada hotel macam ni kat Malaysia ye haha

cisdel hello

sumber: hotel hello kitty newshocker

Kongsi Artikel

8 Responses to Suite Hotel Hello Kitty di Baverly Hills

  1. btol2 pelik tersebut adalah pewarna kuku.

    :-)

  2. Syahbinar says:

    1st time komen kat sini. haha 😀

    comel ! err.. tapi apesal tema hitam je?
    agak seram jgk la nak tido ni.

  3. sha says:

    bentnyer…mlysia akan ada mcm nie kew? erm..diragui…tp mmg cute la hello kitty…ske3…

  4. sOoooooour says:

    sakit otak gak klu semua hello kitty…hahaha

  5. Pingback: Restoran Hello Kitty di Beijing China | cisdel.com

  6. Pingback: Suite Hotel Hello Kitty di Baverly Hills .

  7. Pingback: Hotel Batman yang Sangat Cool di Taiwan | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *