Gambar Kuda Belang Ketawa dengan Sangat Comel dan Kelakar

Published On 13/12/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Kami di cisdel.com memang gemar untuk kongsikan gambar telatah-telatah haiwan yang comel dan menghiburkan kerana kami yakin ia mampu menghiburkan anda juga. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar kuda belang yang sangat comel dan kelakar. Tapi bukan sebarangan kuda belang, ini kuda belang yang pandai ketawa. Semoga anda juga akan terhibur dan turut sama ketawa bila lihat telatah zebra ini semua :)

Kuda belang ketawa

ahaks! hahaha

kuda belang ketawa 2

terasa diriku sangat kelakar haha

zebra ketawa 13

gigi tu yang mahal tu

zebra01

heh!

zebra07

ketawa dengan penuh perasaan tu

zebre02

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

zebre03

huh! *sambil buat muka sombong sebelah kereta orang* haha

zebre04

papehal pon gigi mesti tunjuk! aset tu

zebre06

semput ketawa bang?

zebre08

dah berapa lama tak gosok gigi tu bang?

zebre09

menakutkan la plak kuda ni rapat sangat

zebre10

gigi dia comel! haha

zebre11

rambut dia macam agak macho

zebre12

say cheeeeeeese!

zebre15

boleh tumpang bang? heeee *senyum tunjuk gigi*

zebre14

cuba interframe sebaik mungkin

zebre16

comel je baby zebra ni >.<

zebre18

corak pada muka dia sangat cool!

zebre19

muka gangster

zebre20

yang ini paling comel! konsert trio! haha

Comelkan kuda-kuda belang ni semua, maaf la gambar tak berapa cantik ini je sumber yang ada :( Anda juga mungkin akan suka tengok koleksi gambar-gambar binatang senyum dengan sangat manis dan menawan ini.

cisdel menangis

sumber: kuda belang rgbpictures

Kongsi Artikel

3 Responses to Gambar Kuda Belang Ketawa dengan Sangat Comel dan Kelakar

  1. OrangAkaun says:

    apasal button retweet leeeebar gila?

  2. burn says:

    zebra neh nak tayang gg tapi tak gosok gg..burukk tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *