Pertandingan Misai dan Janggut Dunia di Alaska

Published On 12/12/2011 | By cisdel | Menarik

Misai dan janggut bila dijaga dengan rapi boleh menambahkan lagi kekacakkan seorang lelaki. Tak percaya cuba baca post tentang bagaimana misai boleh mengubah rupa dan penampilan seseorang yang pernah kami tulis suatu ketika dahulu. Post kali ini bukan post gambar-gambar misai yang biasa tapi ia adalah pertandingan misai dan janggut dunia yang diadakan setiap tahun. Ini adalah gambar-gambar beberapa peserta untuk pertandingan ini.

misai janggut yang awesome

misai janggut yang awesome, melentik tu!

jambang

Kalau nyamuk ke semut masuk boleh sesat kot ni

janggut dan misai unik

comel je misai yang belah kiri tu haha

janggut yang sangat panjang

janggut dia sangat panjang sampai boleh pusing keliling tenggkuk -.-

janggut

siap ada tone warna lagi janggut dia

misai janggut

janggut dia macam apek jual ikan, nice!

misai pelik

pakai goggle tu tak tahan haha nice

pertandingan misai dan janggut

misai dia kalau cucuk tangan orang boleh luka tu

gambar misai dan janggut

paip dia ganas tu

gambar misai dan janggut cool

dah macam rambut dah janggut mamat ni

Untuk pengetahuan sebenarnya ini adalah gambar para peserta pada tahun 2009. Pada tahun 2011 ia berlansung di USA pada bulan Oktober yang lepas. Kalau nak tengok para peserta untuk tahun ini sila rujuk sumber kami :)

cisdel misai kucingsumber: smilepanic, worldbeardchampionships

Kongsi Artikel

One Response to Pertandingan Misai dan Janggut Dunia di Alaska

  1. tips says:

    paling comel ialah lembu cisdel. pinjam?? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *