Senjata Mini yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Klip Kertas

Published On 10/12/2011 | By cisdel | Menarik

Anda bosan di pejabat tak tahu nak buat apa? ada banyak sangat klip kertas, dawai kokot dan sebagainya di depan mata anda? Apa kata korang cuba buat senjata mini menggunakan klip-klip kertas tu semua macam gambar-gambar yang kami akan kongsikan di bawah ini. Walaupun ia hanya menggunakan klip kertas, dawai kokot, kawat dan sebagainya tapi ia sangat unik dan menarik. Nampak macam senjata betul, tak percaya sila baca post ini sampai habis.

weapons-from-paperclip_1

Pedang Saladin?

weapons-from-paperclip-003

busur dan anak panah

weapons-from-paperclip-002

perbandingan saiz

weapons-from-paperclip-006

glove dan pedang. smart wooo!

weapons-from-paperclip-007

itu mungkin daging, kiub daging

weapons-from-paperclip-008

pedang pendek?

weapons-from-paperclip-009

pedang dan busur

weapons-from-paperclip-004

cuba teka apa senjata ni haha

weapons-from-paperclip-005

ya, ini joran senjata yang sangat sesuai untuk menentang ikan-ikan jaws yang ganas

weapons-from-paperclip-010

jom pi perang haha

weapons-from-paperclip-011

koleksi senjata-senjata mini cokmar pon ada beb

weapons-from-paperclip-012

pedang saladin tu yang paling meruntun jiwa sekali

weapons-from-paperclip-001

sangat mudah untuk disimpan

Smart kan senjata-senjata mini ni semua? Secara jujurnya kami sendiri pon meragui apa material sebenar senjata-senjata ni tapi sumber tulis klip kertas. Tengok ada yang macam pakai klip kertas, dawai kokot, plumbum buat pateri tu dan lain-lain lagi. Kalau rajin cuba la buat di rumah ye lapas tu kongsikan hasilnya bersama-sama kami.

cisdel pedang samuraisumber: humorsharing

Kongsi Artikel

4 Responses to Senjata Mini yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Klip Kertas

  1. aisyah ahmad says:

    paper clip pun bole buat macam2..

  2. sha myheart says:

    A ah, pelik pun ada jugak. tak kan dari klip kertas dan dawai kokot.

    ni kira bukan bosan lagi di pejabat, tak de kerja dah. hihi~

  3. bukan ketulan daging..
    but it is a pink quartz

    :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *