Acuan Biskut Berbentuk Kamera yang Sangat Cool

Published On 07/12/2011 | By cisdel | Rekaan Menarik

Biskut yang beraneka bentuk dan warna dapat memberikan mood yang berbeza-beza. Biskut yang nampak cantik pada luarannya pasti menaikkan lagi selera kita untuk memakannya. Sebab itulah banyak acuan-acuan biskut yang unik dan cantik dihasilkan. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar acuan berbentuk kamera yang sangat cool dan kreatif. Mereka yang meminati kamera atau photographer pasti suka bila tengok biskut berbentuk kamera ni.

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-1_mini

say cheeeeeese :)

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-2_mini

kamera yang beraneka bentuk dan rupa.. rasa macam nak makan je.. eh

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-3_mini

jom buat kamera... eh.. jom buat biskut!

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-4_mini

errr jangan tanya macam mana boleh bertukar warna ~.~

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-5_mini

yang berwarna tu semua disebabkan pewarna ye. bukan automatik -.-

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-6_mini

sedap dimakan bersama susu segar!

Photographer-Cookie-Cutter-Designs-7_mini

di datangkan dalam 3 bentuk yang berlainan!

Menarikkan? Malangnya kami tak jumpa lagi mana-mana sumber untuk membeli acuan biskut ini. Kalau ada sesiapa jumpa sila la roger kami ye untuk perkongsian bersama hehe. Anda juga mungkin meminati acuan biskut berbentuk superhero marvel yang sangat cool ini

cisdel makan kamerasumber: bitrebels

Kongsi Artikel

5 Responses to Acuan Biskut Berbentuk Kamera yang Sangat Cool

  1. aisyah ahmad says:

    comel giler.sayang pulak kalo nak makan.hehehhe

  2. allya says:

    kamera lomo!!
    😀

  3. fara says:

    comel tul.. sy jmpe website nie yg jual acuan nie tp kat oversea… kat website ni (http://photojojo.com/store/awesomeness/camera-cookie-cutters/)… huhu nk sgt beli nie…

  4. syuhadah says:

    Mn bole sy bli acuan yg comel2 ni…I saw da previous entry pon ade jgk acuan yg comel2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *