Gambar-gambar Menarik di Tokyo Motor Show 2011

Published On 06/12/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi, Trivia

Untuk makluman, Tokyo Motor Show 2011 telah berlansung pada 3-5 Disember yang lalu. Sebanyak 170 booth pameran telah disediakan dan disertai oleh 35 syarikat permotoran terkemuka untuk menunjukkan produk dan teknologi terbaru mereka. Antara syarikat yang terlibat adalah Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Volkswagen AG dan lain-lain lagi. Berikut adalah beberapa gambar-gambar menarik sepanjang Tokyo Motor Show 2011 itu berlansung.

Tokyo Motor Show 2011 (1)

Tokyo Motor Show 2011 (1)

Tokyo Motor Show 2011 (2)

BMW i

Tokyo Motor Show 2011 (3)

Nissan

Tokyo Motor Show 2011 (4)

Nissan ESFLOW

Tokyo Motor Show 2011 (5)

Nissan ESFLOW pandangan belakang

Tokyo Motor Show (6)

Mitsubishi Motor

Tokyo Motor Show (7)

Tokyo Motor Show (7)

Tokyo Motor Show (8)

Mazda.. cantik warna kereta ni

Tokyo Motor Show (9)

Honda, rupa dia ganas je hohoho

Tokyo Motor Show (10)

Citroen DS5

Tokyo Motor Show (11)

Macho kereta Mazda ni

Tokyo Motor Show (12)

Honda jugak

Tokyo Motor Show (13)

kereta amfibia mungkin hohoho

Tokyo Motor Show (14)

kereta sama macam di atas tapi ntah kenapa kereta ni dah macam pelik sikit haha

Tokyo Motor Show (15)

Toyota Prius PHV (Plug In Hybrid)

Tokyo Motor Show (16)

Honda Smart Car

Tokyo Motor Show (17)

Tokyo Motor Show (17)

Tokyo Motor Show (18)

ini robot asimo. sekarang dia dah pandai bukak botol dah

Tokyo Motor Show (19)

TV bergerak? ~.~

Tokyo Motor Show (20)

Luas woo bukaan pintu dia

Tokyo Motor Show (21)

Apesal nampak macam track lumba lari je ni -.-

Tokyo Motor Show (22)

macam rupa aiskrim jela kereta ni

Tokyo Motor Show (23)

Mazda cantik wooo

Toyota Smart Phone Car

Fun-Vii, Toyota Smart Phone Car (luar tu ouch screen beb)

Tokyo Motor Show 2011 (25)

Tokyo Motor Show 2011 (25)

Tokyo Motor Show 2011 (26)

Subaru Concept Car memang ganas, memang macho

Tokyo Motor Show 2011 (27)

macam tekanan je kalau naik kereta petak ni -.-

Tokyo Motor Show 2011 (28)

BMW i Concept

Tokyo Motor Show 2011 (29)

Kereta ni pernah masuk Top Gear rasanya

Tokyo Motor Show 2011 (30)

port untuk cas kereta

Cool kan gambar-gambar kereta konsep di atas tu semua? Maaf la kalau ada yang mencari gambar gadis-gadis seksi yang selalu posing di pameran kereta, memang takde la dalam post ini. Dah puas cuci mata tengok kereta konsep? Anda mungkin juga akan meminati konsep PS 4 vs XBox 720 ini pulak.

cisdel posingsumber: 359fun

Kongsi Artikel

One Response to Gambar-gambar Menarik di Tokyo Motor Show 2011

  1. burnkelana says:

    coooool.. terbaik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *