Kerusi Anti Stress yang Sangat Cool

Published On 05/12/2011 | By cisdel | Menarik

Stress atau tekanan adalah satu perasaan yang tidak sihat dan perlu diubati dan dijauhi dengan segera. Banyak cara yang orang gunakan untuk menghilangkan stress antaranya dengan menggunakan bola anti stress. Kepada yang tak kenal, bola anti stress adalah bola yang kenyal dan sering digunakan untuk menghilangkan stress dengan memicit bola berkenaan dengan kuat. Tapi post kali ini kami tidak ingin bercerita tentang bola anti stress kami nak kongsikan kerusi anti stress yang sangat cool. Apa kaitan bola anti stress dan kerusi anti stress ini? Teruskan membaca kalau nak tahu.

anti stress chair 1

Kerusi anti stress yang berwarna warni

anti stress chair 2

pandangan detail kerusi anti stress

anti stress chair 3

kerusi anti tekanan dari pandangan belakang

anti stress chair 4

kerusi antistress versi togel

anti stress chair 6

ye, dia susun 1-1 bola anti stress pada kerusi tu

anti stress chair 7

macam best je duduk atas kerusi ni

anti stress chair 8

mesti melantun-lantun bila duduk atas kerusi ni kan? haha

kerusi anti stress

boleh buat macam-macam design yang korang suka

anti stress chair 10

warna hitam metalic ni pon macam smart

anti stress chair 11

tengok je pon rasanya dah boleh hilang stress insyaAllah

Seperti yang korang lihat di atas, kerusi ini terhasil daripada sejumlah besar stress ball. Cool bukan? Duduk mesti melantun-lantun punya la haha insyaAllah boleh hilang tekanan. Kalau tak boleh hilang jugak, cabut bola tu satu-satu lepas tu rejam je orang yang buatkan kita tension tu haha. Atau korang boleh cuci mata tengok binatang-binatang comel ni tersenyum pasti korang pon akan tersenyum sama 😀

cisdel anti stresssumber kerusi anti stress smilepanic

Kongsi Artikel

2 Responses to Kerusi Anti Stress yang Sangat Cool

  1. ejam says:

    kalau dijadikan lebih pjg dan direndahkan sikit dan bleh dibuat baring aku rasa lagi best utk hilangkan strees.

    bagi aku dengan cara baring boleh hilangkan stress, lagi best sampai tertido…pasti lega.

  2. FAIZAL says:

    mane nk dpt kerusi ni…

Leave a Reply to ejam Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *