Koleksi Pembungkusan Produk yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 03/12/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Bungkusan produk yang unik dan kreatif mampu untuk menarik minat pembeli untuk mendapatkan produk anda. Ia juga boleh memberi satu identiti kepada produk anda. Dengan bungkusan produk yang unik produk anda akan lebih dikenali walaupun dilihat dari jauh. Ia akan membantu dalam proses melariskan jualan sesebuah produk itu. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi pembungkusan makanan retro yang sangat cool dan unik. Kali ini kami nak kongsikan product packaging versi modern pula yang sangat unik dan kreatif.

bungkusan pizza

bungkusan pizza berbentuk mulut dengan tajaan Colgate :)

bungkusan sandwich

bungkusan sandwich siap ada pinggan lagi tu haha

bungkusan telur

bungkusan telur

bungkusan teh

bungkusan teh ala-ala pokok krismas

bungkusan susu

bungkusan susu berkepala dua

bungkusan roti

bungkusan roti hahahaha

bungkusan payung

bungkusan payung yang jadi ala-ala botol

bungkusan paku

bungkusan paku ni smart giler

bungkusan makup

percaya atau tidak ini bungkusan make up hahaha agak menyeramkan jugak la

bungkusan mainan

ini bungkusan chew toys untuk anjing

bungkusan gula

bungkusan gula ala-ala tetris

bungkusan produk beg darah

bungkusan beg darah bentuk teddy bear comel

bungkusan converse

bungkusan kasut converse untuk kanak-kanak, pada kotak dia pon dah ajar macam mana nak ikat tali kasut

bungkusan coke

cawan coke yang sangat cool boleh nampak berapa banyak air yang tinggal

Menarikkan bungkusan di atas tu semua? Walaupun ada yang simple sahaja tetapi pasti akan kekal dalam ingatan para pelanggan. Tiba-tiba teringin nak bungkus lembu cisdel plak jadikan produk  jualan haha.

cisdel bungkus masuk plastiksumber bungkusan produk toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Koleksi Pembungkusan Produk yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. tersgt2 kreatif especially roti tu. haha

  2. aisyah ahmad says:

    kreatif.tapi yg pernah tgk kat malaysia,payung tu je la.

  3. Amirah amran says:

    Macam mana nak dapat bloodbag tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *