Cawan Mi Segera yang Boleh Bertukar Menjadi Robot

Diterbitkan Pada 02/12/2011 | Oleh cisdel | Gajet & Teknologi

Jepun memang terkenal dengan gadget-gadget yang sangat unik,  kreatif, comel dan menakjubkan contohnya cuba lihat pada bas sekolah mereka siap ada bentuk haiwan-haiwan comel lagi. Post kali ini kami nak kongsikan satu lagi gadget yang comel dari Jepun iaitu robot mi segera dalam cawan haha. Ia kelihatan seperti mi cawan biasa tapi bila diaktifkan ia mampu bertukar menjadi sebuah robot. Fungsinya? Ia dapat memberikan trivia-trivia menarik tentang mi segera, fakta tentang makanan dan beberapa pergerakkan yang comel. Tapi malangnya ia masih belum mampu untuk masak mi segera sendiri.

japanese gadget Cup Noodle Transformer 1 mini Cawan Mi Segera yang Boleh Bertukar Menjadi Robot

Cup Noodle Transformer

japanese gadget Cup Noodle Transformer 2 Cawan Mi Segera yang Boleh Bertukar Menjadi Robot

robot ni pandai bercakap kot

robot mi segera Cawan Mi Segera yang Boleh Bertukar Menjadi Robot

teknik penyamaran, bertukar menjadi mi segera

Menarikkan? Tapi malangnya ia tak boleh nak masak mee segera dan takde langsung pon mee segera di dalamnya. Kalau ada robot tukang masak mi segera macam atas ni kami memang confirm beli punya haha senang klik je terus siap masak tak pasah susah payah masak air bagai. Sila rujuk sumber kami untuk keterangan lanjut tentang mi cawan robot

cisdel mi cawan Cawan Mi Segera yang Boleh Bertukar Menjadi Robotsumber: vstone, ufunk

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>