Gambar Suasana di Dalam Gudang Amazon.com

Published On 30/11/2011 | By cisdel | Trivia

Kepada yang tidak tahu apa itu amazon.com, ia merupakan kedai atas talian terbesar di dunia. Mula diasaskan pada tahun 1994 oleh Jeff Bezos dan mula berada di atas talian pada tahun 1995. Sehingga sekarang ia telah diperluaskan ke banyak negara termasuklah United States, Canada, United Kingdom, Germany, France, Italy, Spain, Japan, dan China. Digelar sebagai kedai atas talian paling besar di dunia, pasti tempat simpan barang mereka pon besar juga kan? Post kali ini kami ingin kongsikan gambar suasana di dalam gudang Amazon.com.

gudang amazon 1

rasanya ni tempat pasang kotak je

gudang amazon 2

banyaknya barang -,- kalau masuk boleh sesat ni

gudang amazon 3

walaupun macam banyak barang tapi nampak tersusun

gudang amazon 4

semua tersusun rapi je patut la barang tak pernah hilang hohoho

gudang amazon 5

sibuk buat kerja ye bang..

gudang amazon 6

kalau naik rak atas tu boleh gayat woo

gudang amazon 7

main sorok-sorok best ni

gudang amazon 8

penat nak jalang sorong troli tu -.-

gudang amazon 9

ape benda la yang dia dok packing tu ye

gudang amazon 10

mungkin terdapat barang anda dalam gambar ni hohoho

gudang amazon 11

kalau menyorok tido dekat sini susah nak kantoi ni

gudang amazon 12

cuba kira ada berapa banyak kotak dalam gambar ni wahahaha

Walaupun hanya tunjukkan gambar-gambar kotak sahaja ia dah cukup untuk menunjukkan betapa majunya perniagaan Amazon.com ini. Anda juga boleh menjadi seperti amazon apa yang diperlukan adalah keazaman yang tinggi serta perancangan yang sesuai dan berkesan. Masa juga merupakan faktor yang sangat penting. Tengok la amazon sendiri dah lebih kurang 17 tahun baru boleh capai tahap macam ni. Diharapkan post ini dapat memberikan sedikit sumber motivasi kepada anda :)

cisdel shopping amazonsumber: 12thblog

Kongsi Artikel

2 Responses to Gambar Suasana di Dalam Gudang Amazon.com

  1. MissWhatever says:

    takut aq pergi cni…..claustrophobia aq nnt O_O

  2. shatmashuri says:

    nk wat jgk kdai atas talian :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *