Lensa Kamera 3 dalam 1 yang Sangat Cool Untuk iPhone

Published On 25/11/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPhone memang terkenal dengan aksesori serta aplikasi yang beraneka jenis dan sangat berguna. Setiap aplikasi dan aksesori iphone itu dapat menjadikan ia lebih unik dan hebat berbanding biasa. Sebelum ini ramai yang tidak berpuas hati dengan kemampuan kamera iPhone yang kononnya tak cukup power. Post kali ini kami ingin kongsikan satu aksesori lensa kamera 3 dalam 1 untuk iPhone 4/4s anda. Ia mempunyai lensa wide angle, fish eye dan telefoto yang pasti menjadikan gambar ada lebih menarik dan cool.

iphone tri lense

iphone tri lense

iphone-tri-lens-pro

berat lense dial ini hanya 10oz atau bersamaan 283 gram sahaja

iphone 3in1 lense

pandangan secara close up

kamera iphone pro

sangat ringan dan mudah dipegang

aksesori kamera iphone

sangat senang untuk dipasang

iphone 3 in 1 lense stand

dilengkapi dengan 2 soket untuk tripod, potrait dan landscape (tripod beli sendiri)

gambar iphone

contoh gambar yang diambil menggunakan tri lense ini

Macam mana menarikkan? Kalau anda berminat nak beli sila rujuk sumber kami tapi penjual international la ye. Beli dengan risiko sendiri haha kalau tak berani tanggung risiko cuba la cari di kedai-kedai yang berhampiran dengan anda :) Harga dia? hehe 249USD bersamaan lebih kurang RM 793 hehe. Tapi diingatkan, aksesori iPhone ini hanya sesuai dengan iPhone 4 dan iPhone 4S sahaja. Bila la agaknya iphone 4s nak masuk Malaysia ni

cisdel 3 matasumber: photojojo

Kongsi Artikel

4 Responses to Lensa Kamera 3 dalam 1 yang Sangat Cool Untuk iPhone

  1. Fizz.My says:

    kah! kah! kah! cisdel da jadi alien.. 😀

  2. puanbee says:

    best nya , kat malaysia ni nak cari mana benda mcm ni ek ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *