Vertical Bed: Memudahkan Anda Untuk Tidur Berdiri

Published On 18/11/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Anda pasti pernah tersengguk atau tertidur semasa berdiri kan? Mungkin sewaktu dalam barisan panjang atau mungkin sewaktu menunggu bas. Tidur semasa berdiri memang tak seronok langsung langsung, silap-silap boleh terjatuh dan mendatangkan malu je. Post kali ini kami ingin berkong alat yang dapat menyelesaikan masalah tidur berdiri itu. Mempersembahkan, “Vertical Bed” katil yang membolehkan anda tidur berdiri :)

vertical bed katil berdiri

cuba teka mamat ni tengah tidur ke tidak? haha

vertical bed 2

pandangan sisi vertical bed.. siap ada payung tu beb haha

vertical bed 3

pandangan dari belakang.. hohoho tak nampak sangat pon macam korang tengah tidur atas katil

vertical bed 4

ini komponen-komponen yang ada pada vertical bed tersebut

Macam mana? Menarikkan katil berdiri ni? Hahaha lepas ni boleh la tidur di mana-mana sahaja bila produk ni dah mula dipasarkan. Jangan risau kerana ia cukup kuat untuk menampung berat badan anda insyaAllah. Anda juga mungkin akan tertarik dengan suit tidur yang unik dan sangat praktikal ini. Boleh jadi kombo yang sangat sesuai.

cisdel tidursumber katil berdiri toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Vertical Bed: Memudahkan Anda Untuk Tidur Berdiri

  1. reezluv says:

    gitu pun boleh ye?hehehe

  2. zelo55 says:

    ini perlu beli ni..
    senang nk tdo di mana2..hahahah

  3. OrangAkaun K says:

    macam-macam nak kena sarung..renyah weh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *