Bila Kereta Bertukar Menjadi Lembu

Published On 16/11/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Lembu adalah binatang yang sangat comel haha tak percaya tengok lembu cisdel itu sendiri. Ok intro yang pelik haha. Kami di cisdel.com memang gemar kongsikan arca-arca yang sangat menarik dan comel terutamanya bila diperbuat daripada barangan terpakai. Post kali ini kami ingin kongsikan arca lembu-lembu gergasi yang diperbuat daripada barang-barang kereta terpakai. Lembu-lembu ni semua sangat cool, comel dan sangat berkilat!

cows01

Dua ekor lembu jinak takde tanduk

cows05

Lembu hitam merah berkilat..

cows03

lembu besi dan lembu sebenar

cows04

sekumpulan lembu besi

cows06

lembu ni macam ready nak sondol orang je -.-

cows07

kalau korang perasan betapa besarnya lembu ni

cows08

lelembu

cows09

kepala lembu ni smart! berkilat-kilat tu..

posing maut seksi

lembu posing maut seksi

lembu gergasi

kalau korang nak tau, inilah saiz sebenar lembu-lembu tu semua

Untuk pengetahuan korang, lembu-lembu ni semua dicipta oleh Miina Akkijyrkka seorang artis dari Finland. Beliau berpengalaman lebih 30 tahun dalam membuat arca-arca yang unik dan menarik. Kalau anda ingin melihat lebih banyak lagi arca-arca yang menarik sila layari sumber kami tanpa segan silu :)

cisdel carsumber: Laman web rasmi Miina Akkijyrkka, toxel

Kongsi Artikel

7 Responses to Bila Kereta Bertukar Menjadi Lembu

  1. Pacifista says:

    kreatif dengan guna bahan terpakai :)

  2. Fizz.My says:

    aku nak ko carik lembu bertukar menjadi kereta plak.. hahahahahahaha…

  3. zalin says:

    kreatif sungguh..:)

  4. dwaty says:

    kreatifnya….

  5. ah bees says:

    second last yg paling cun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *