Galeri Dasar Laut yang Sangat Cool

Published On 08/11/2011 | By cisdel | Senibina Menarik

Galeri adalah tempat untuk memaparkan koleksi hasil karya artis tak kira la pelukis, pembuat arca dan sebagainya. Galeri yang cantik dan kreatif dapat menarik minat para pengunjung untuk datang ke galeri berkenaan dan boleh mendatangkan prospek pada masa akan datang. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar di sekitar galeri dasar laut yang sangat unik dan kreatif.

galeri dasar laut 1

nak masuk kena scuba diving

galeri dasar laut 2

dinding dia pon unik je

galeri dasar laut 3

asalnya galeri ini adalah kapal yang dah karam

galeri dasar laut 4

penat jugak nak bawak tank oksigen tu merata-rata

galeri dasar laut 5

cuba teka itu patung ke penjaga muzium? hohoho

galeri dasar laut 6

ampai baju tapi tak kering-kering -.-

galeri dasar laut 7

ikan-ikan tu semua perhiasan dalam galeri ni

galeri dasar laut 8

relax je main-main kat dasar laut tak pakai tank oksigen hohoho

galeri dasar laut 9

bersenam di dasar lautan hohoho

galeri dasar laut 10

haaaaa! tengah buat pe tu!

galeri dasar laut 11

psiko

galeri dasar laut 12

relax tengok tv dulu

galeri dasar laut 13

larat ke nak tangkap ikan tu semua dik?

galeri dasar laut 14

berlatih ballet di dasar lautan

galeri dasar laut 15

beratur nak tengok wayang

Galeri ini dihasilkan daripada kapal karam yang bernama Vandenberg. Ia merupakan kapal tentera yang telah karam 100 kaki  di dasar lautan Lautan Atlantic di Key West, Florida. Menarikkan galeri ni? Kalau korang nampak ikan-ikan pada gambar tu semua adalah ikan sebenar dan bukannya lukisan berkenaan (rasanyalah)

cisdel menyelam di dasar lautansumber: toxel

Kongsi Artikel

5 Responses to Galeri Dasar Laut yang Sangat Cool

  1. Pacifista says:

    nak kena turun dasar laut baru boleh tengok ni 😛

  2. kotak_mancis says:

    TITANIC

  3. Nodin Fahmi says:

    wooow…hebat giler ni.

  4. cik zaza says:

    owh, tak rosak pulak barang-barang galeri tu duk lama-lama kat dasar laut.hurm..

  5. aelisa says:

    .wah..lawa lah ^^ tringin nak g sna tgk scara real.. (:

Leave a Reply to cik zaza Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *