Jom Cat Makanan Jadi Warna Emas

Published On 06/11/2011 | By cisdel | Menarik

Terdapat manusia di muka bumi ini yang memang gemarkan warna emas, semua benda nak warna emas kasut emas, rantai emas, cincin emas, gigi emas. Post kali ini kami nak kongsikan sejenis produk yang boleh menukarkan makanan anda menjadi warna emas, perak, tembaga, suasa dan sebagainya. Perwarna ini boleh dimakan dan sesuai digunakan untuk tujuan hiasan barang hantaran perkahwinan dan lain-lain lagi

ayam berwarna emas

sanggup korang nak makan ayam emas ni? hohoho

cookies berwarna-warni

juga didatangkan dalam warna merah dan biru metalic - macam sedap je ~.~

biskut sedap

macam sedap je ~.~

cupcake warna merah metallic

sembur pada cupcake pon boleh

midas touch

the cave of golden tomatoes haha

golden apple

rasanya kalau gold medal dia ganti dengan gold apple boleh tak? haha

warna silver pelik

ok sirius warna silver ni agak pelik.. takut plak nak makan

sembur makanan

dah macam penutup semburan deodorant plak rupa dia -.-

Macam mana? menarikkan? haha betul cakap orang warna dan persembahan mampu menambahkan lagi kesedapan makanan. Rasanya kalau biskut kering tu sembur jadi warna gold pon dah nampak macam sedap dah.. err kalau lembu cisdel sembur jadi warna gold macam mana?

cisdel goldsumber: smilepanic

Kongsi Artikel

One Response to Jom Cat Makanan Jadi Warna Emas

  1. Mr.Bintang says:

    boleh makan ke benda tu? kalau leh aku nak spray kat nasik lah… hahahahaha..

Leave a Reply to Mr.Bintang Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *