Bila Muka Bertukar Menjadi Kek yang Sangat Menyelerakan

Published On 01/11/2011 | By cisdel | Menarik

Ntah kenapa semenjak dua menjak ni kami rajin nak kongsikan post tentang makanan. Semalam kami dah tulis tentang iklan makanan yang sangat cool dan menarik. Hari ini kita tengok pulak gambar bila muka ditukarkan menjadi kek. Sangat unik dan menarik. Terasa macam nak makan muka sendiri je. Tapi dinasihatkan kalau anda alergik pada kek atau tak suka tengok transformasi wajah, sila jangan baca post ini :)

cakeface02

habis mulut dia kena makan

cakeface03

makan hidung dia wuarghh!

cakeface04

meleleh cream dari mata dia -.-

cakeface05

mata dia cantik woo

cakeface06

kalau betul dia ni kek, sanggup ke korang nak makan jambang dia?

cakeface07

perghh berwarna warni muka ko.. err maksud aku kek

face

dah hancur teruk dah kek mamat ni

Gambar-gambar ini semua adalah hasil manipulasi foto yang sangat ekstream. Rasanya tak perlu la kami bagi tau gambar tu semua berasal dari mana ye. Kalau nak tengok lebih banyak lagi gambar-gambar manipulasi yang sangat menakjubkan, rajin-rajinkanlah diri melawat sumber kami ye

cisdel cakefacesumber: Ashkan Honarvar. Toxel

Kongsi Artikel

4 Responses to Bila Muka Bertukar Menjadi Kek yang Sangat Menyelerakan

  1. Mai says:

    jijik pun ado….pandai diorang editttt :) kagum!

  2. fieykah says:

    x rela mkanlar!!!!!!!!!!!!!

  3. Pingback: Model Otak yang Sangat Realistik Diperbuat daripada Makanan | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *