Ukiran Labu yang Sangat Kreatif dan Menakjubkan

Published On 28/10/2011 | By cisdel | Menarik

Sebelum ini kami ada kongsikan gambar ukiran kelapa, tapi ada orang mintak gambar labu plak haha. Jadi untuk memenuhi permintaan peminat post kali ini kami nak kongsikan gambar ukiran labu pulak. Kalau anda rajin baca cisdel.com dari dulu, anda akan nampak post ukiran labu yang menakutkan tapi sangat kreatif. Kali ini kami nak kongsikan gambar ukiran labu yang tidak menakutkan pulak tapi ia tetap sangat kreatif dan menakjubkan.

ukiran labu 1

sebelah kiri tu lembu, sebelah kanan tu ntah la -.-

ukiran labu 2

comel kan lego ni? haha

ukiran labu 3

hehe ini watak dalam cerita Cars kot hohoho

ukiran labu jerung

ini sepatutnya jerung

ukiran labu mata

Mata dia nampak real kot

ukiran labu dinosaur

Ini T-Rex

ukiran labu alien

Alien!

ukiran labu star wars

Karakter Star Wars

ukiran labu 2

comel! hahaha

ukiran labu binatang

Kalau korang hebat sila kenalpasti binatang ni semua hoho

ukiran labu tangan

Ukiran diri sendiri hohoho

ukiran labu watak

yang first tu ferbus rasanya kan?

ukiran labu menjerit

screaming pumpkin

ukiran labu menjerit-jerit

anak tekak

ukiran labu gigi

tengok gigi dia

ukiran labu Conan O’Brien

ini nama dia Conan O’Brien

ukiran labu einstein

Albert Einstein fuhh nampak macam real

Cantikkan ukiran labu ni semua? Ada banyak lagi ukiran labu ala-ala 3D macam ni semua. Kalau nak tengok lebih banyak lagi macam biasala, sila rujuk sumber kami :)

cisdel labusumber: toxel, pumpkingutter

Kongsi Artikel

5 Responses to Ukiran Labu yang Sangat Kreatif dan Menakjubkan

  1. izamin says:

    wah kreatif nye… :) ad yg comel plak tu.. huhu

  2. aminto says:

    hahah gambar cisdel yang berbentuk labu tu kelakar.

  3. Pacifista says:

    haha…albert einstern pun ada?haha… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *