Rekaan Pentas Opera yang Sangat Cool dan Menakjubkan

Published On 14/10/2011 | By cisdel | Senibina Menarik

Kepada yang tidak tahu, Opera merupa satu jenis persembahan dimana para penyanyi akan membuat persembahan nyanyian drama mengikut skor muzik tertentu. Pentas opera kebiasaannya dihias cantik untuk memberi mood dan mnghidupkan lagi sesebuah persembehan itu. Kali ini kami ingi berkongsi gambar-gamabr pentas opera yang sangat cantik dan menarik.Post ini tiada kaitan langsung dengan browser opera ye.

opera00

Skeleton opera stage

opera03

the eyes of Thundera haha

opera06

siap ada orang main panjat-panjat bagai

opera07

detail giler pentas dia

opera08

hohoh siap ada langit biru lagi

opera09

meriah opera ni

opera10

siap ada rumah api bagai. cantik!

opera11

opera on ie

opera13

siap ada istana bagai

opera14

Statue of Liberty

opera16

pentas opera yang unik

opera17

mana diorang dapat lilin besar-besar ni semua ek haha

opera18

semangat waja buat stage.

stage

ok scary jugak la haha. lepas tengok opera mesti tak boleh tido malam ni

Menarikkan pentas opera tu semua. Di Malaysia pon ada pentas-pentas yang cantik jugak dibuat untuk teater dan sebagainya. Malangnya kami tiada sumber untuk dikongsikan bersama. Kalau korang ada gambar-gambar pentas teater sila la kongsikan dengan kami ye. Terima kasih :)

cisdel nyanyi operasumber: toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Rekaan Pentas Opera yang Sangat Cool dan Menakjubkan

  1. titan says:

    pehh, terbaiklah opera ni..

  2. Di Malaysia orang layan teater kah?

  3. salchubby says:

    -.-‘ kenapa semuanya di atas air ?
    (risau mati lemas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *