Koleksi Gambar Lemon Mutasi yang Sangat Unik

Published On 01/10/2011 | By cisdel | Menarik

Terlebih dahulu siapa yang tak kenal apa itu lemon sila google kalau tak post ini akan menjadi tidak menarik haha. Kebiasaannya lemon berbentuk sfera atau pun dia lonjong sikit. Tapi kali ini anda akan lihat buah lemon yang mempunyai bentuk yang luar dari kebiasaan dan norma. Semoga anda terhibur.

buah lemonlemon pisangbuah lemon peliklemon mutasi nak makan oranglemon panjanglemon lucah hahalemon peluru berpandulemon peluru berpandufierce lemonlemon peliklemon menggerutukaripap-karipap lemon hahahaweird lemon lemon-lemon cinta hahalemon muncung tirus hahalemon lemon mohawk haha nice

Macam mana menakutkan tak ni? ke menggelikan ke? haha jangan pulak lepas ni ramai yang yang tak nak makan lemon sebab geli bagai. Jika anda minat post ini, dijamin anda juga akan suka dengan post koleksi gambar terung mutasi yang cool ini pulak. Sekian terima kasih. :)

cisdel jadi lemonsumber: korefun

Kongsi Artikel

4 Responses to Koleksi Gambar Lemon Mutasi yang Sangat Unik

  1. EddyGeek says:

    ada yg menggelikan jugak, tapi rasa masih sama kut.

  2. kopisoda says:

    pelik dan rasa geli pun ada jugak tengok lemon nih huhuhu 😛

  3. fairy says:

    HAHAHA…plik kowt lemon2 tuu..hahahha..agk2 rse dye sme x ? klau rse laen,,aduss..kang x dpnggil lemon lak !:p

  4. ctk says:

    lemon pon ade mutasi ek..cian dorg xsempurna tp unik! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *