Aktiviti Angkasawan Bila Dah Tiada Kerja

Published On 30/09/2011 | By cisdel | Lawak

Untuk pengatahuan anda terdapat satu program angkasa Nasa, STS-135 yang bermula pada 12 April 1981 telah tamat pada 21 Julai 2011 yang lalu selepas 30 tahun beroperasi. Bila program angkasa itu dah tamat, makanya angkasawan dia pon dah takde kerja la kan? Hahaha ok post kali ini kami ingin kongsikan aktiviti-aktiviti angkasawan yang untuk mengisi masa lapang bila dah takde kerja ni.

gambar angkasawan 1

duduk menonton tv sepanjang masa yeah~! haha

gambar angkasawan 2

pi basuh semua baju-baju angkasa haha

gambar angkasawan 3

bersihkan parking roket Nasa haha *ok ini tipu*

gambar angkasawan 4

main snooker beb, kat angkasa mana boleh main nanti bola terbang

gambar angkasawan kelakar 5

duduk lepak kat taman, bagi burung makan..

gambar angkasawan kelakar 6

nak pi bersiar-siar, tayar pancit plak.. dulu kat angkasa mana pernah ada tayar pancit bagai

gambar angkasawan kelakar 7

dah 30 tahun tak shopping wuwuwuwu

gambar angkasawan kelakar 8

dok lepak kedai kopi cari kerja lain

gambar angkasawan kelakar 9

sesat~ kat angkasa mana ada baca-baca peta ni bagai. Semua robot yang buat hahaha

gambar angkasawan kelakar 10

dah bosan jadi angkasawan, jadi pam attendant pon ok gak pe

gambar angkasawan kelakar 11

Cari emas jom!

Gambar-gambar di atas ni sekadar hiburan sahaja ye, bukan gambaran dan aktiviti betul-betul angkasawan yang dah tamat kerja tu. Ntah-ntah diorang semua tengah sedap lepak kat Hawaii duit gaji dan elaun banyak gile kot masa jadi angkasawan dulu. Tu yang lembu cisdel pon rasa macam nak jadi angkasawan je haha

cisdel angkasawansumber: Hunter Freeman

Kongsi Artikel

8 Responses to Aktiviti Angkasawan Bila Dah Tiada Kerja

  1. bubbles182 says:

    nak pinjam baju angkawasan lembu cisdel buat baju kawen bley?

  2. Lizz says:

    bahahahaha!!! onggiler cam aku jugak orang yang pakai baju ni time xder keje.kahkah

    • admin says:

      afdlin shauki relax je pi jalan-jalan kat town amek gambar untuk cover album dia pakai suit angkasawan. hohoho

  3. salmie says:

    ini bukan angkasawan ini unclesawan! ;p

  4. ctk says:

    hahaha…adew pulak gitu…langsung xtanggalkan uniform tuh..haha

  5. titan says:

    haha..sapela yang ambil gambar ni semua..

Leave a Reply to Gadis mutiara Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *