Gambar yang Diambil Pada Kelajuan Tinggi yang Sangat Cool

Published On 28/09/2011 | By cisdel | Alam, Menarik

Seni fotografi memang sangat unik, menarik dan menakjubkan jika dimanfaatkan dengan betul. Sebelum ini kami pernah kongsikan seni foto gambar yang diambil daripada tempat tinggi yang sangat menakjubkan, kali ini kita tengok gambar berkelajuan tinggi pula. Foto-foto ini semua adalah hasil karya photographer yang terkemuka, Martin Klimas.

gambar berkelajuan tinggi

Cantik bunga yang warna oren tu :)

gambar berkelajuan tinggi 2

pom meletup.. hahaha

gambar berkelajuan tinggi 3

somehow aku rasa sedih tengok gambar ni hohoho

gambar fotografi berkelajuan tinggi 4

pasu mahal tu wehhh hahhaa.

gambar fotografi berkelajuan tinggi 5

kagum woo tengok gambar-gambar ni

gambar fotografi berkelajuan tinggi 6

Bunga, bunga.. buungaaa. Orked la ~.~

gambar fotografi berkelajuan tinggi 7

gambar pasu bunga pecah yang diambil pada kelajuan tinggi :)

gambar fotografi berkelajuan tinggi 8

hancur labu tu -.-

gambar fotografi berkelajuan tinggi 9 jagung

pergh seb baik patah dua je, kalau hancur memang kagum woo

gambar fotografi berkelajuan tinggi 9

ok bawang merah ni hancur nampak kulit-kulit bawang tu semua

gambar fotografi berkelajuan tinggi 10

err rasanya epal tu boleh dimakan lagi tak selepas ini?

gambar fotografi berkelajuan tinggi 11 labu

ini pon labu jugak rasanya

gambar fotografi berkelajuan tinggi 12

ini nama dia buah pear pecah :)

gambar fotografi berkelajuan tinggi 13

kobis ni buat masak lemak sedap ni ~.~

Menarik kan gambar-gambar tu semua? Boleh nampak percik-percik air daripada pasu bunga tu sangat meruntun jiwa haha. Kepada yang ada kamera-kamera canggih tu boleh la cuba ye, tapi pastikan korang tak tembak pasu bunga mak atau pasu bunga jiran sebelah pulak. Naya je nanti kena hambat dengan penyapu hehehe.

cisdel berlarisumber: smilepanic

Kongsi Artikel

12 Responses to Gambar yang Diambil Pada Kelajuan Tinggi yang Sangat Cool

  1. fina fento says:

    alaa..sayangnya pasu2 bunga tuuuu..

  2. a darling's sweetheart says:

    yg buah tu mostly pakai nitrogen oxide dulu baru dia letupkan.

    *kesian pasu bunga XD

  3. Amirez says:

    laju betul sampaikan terpatah dua, bukannya pecah semua

  4. Lizz says:

    aku xder keje nak buat camtu semata-mata nak amik gambo.wahahaha!!! tapi, tengok gambo camni aku suke lah

  5. Mr.Bintang says:

    aku nak cisdel meletop gakk!! x nak lari laju.. hahahahahaha..

  6. ctk says:

    dorg tembak ke..membazir nyer..hahaaha

  7. Pehh.. pecahkan semata2 nak amik gambar jek..

  8. budak yang curious says:

    sapa sapa bole terangkan ?
    diorg letak bom ke apa bg meletop nie ?

  9. aty says:

    lawa,!

  10. CAT NURIZ says:

    GAMBAR BENDA MELETUP JER…GAMBAR LAIN X DER?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *