Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

Diterbitkan Pada 24/09/2011 | Oleh cisdel | Gajet & Teknologi

Awal-awal kami ingin ingatkan, pakaian tidur dalam post ini tidak sama seperti baju tidur biasa, pijamas, gown tidur, lingerie dan sebagainya. Pakaian ini lebih kepada suit yang sangat berguna kepada mereka yang suka tidur sebentar atau power nap untuk mengembalikan stamina dan fokus anda semula. Dengan suit tidur ini anda boleh tidur di mana-mana sahaja dengan selesa.

sleepsuit01 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

hehehe nampak apa rupa suit tu? kan dah cakap bukan baju tidur biasa

sleepsuit02 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

tidur kat tepi tangga pon boleh

sleepsuit03 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

tekstur dia sangat menganjal.. haha sebab tu boleh jadi selesa buat tidur

sleepsuit04 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

tidur dekat meja kerja pon boleh beb.. confirm tak sakit belakang

sleepsuit05 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

slumber je boleh tidur kat padang beb haha

sleepsuit06 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

orang takkan pelik tengok anda tidur sebab suit tu lagi 200 kali ganda pelik

sleepsuit07 mini Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

cara-cara nak pakai benda alah ni..

Haha menarikkan suit ni? Dengan adanya suit ini anda boleh tidur dengan selesa di mana-mana sahaja yang anda suka. Tak perlu risau apa-apa sebab dia tutup satu badan. Muka pon tak nampak jadi takde la orang cam kita dan memalukan. Tapi kalau guna suit ini sila berhati-hati dan cover baik bila bangun kot ada air liur basi melekat kat muka ke nanti. Anda juga mungkin meminati satu lagi pakaian/aksesori pelik ini: cengkerang privasi

cisdel tidur dalam kandang Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikalsumber: toxel

Kongsi Artikel

8 Responses to Suit Tidur yang Sangat Unik dan Praktikal

  1. ana berkata

    like a lady gaga

  2. asraff berkata

    sut yg menarik utk tido….kreatif2…hehe….

  3. Ayu Candy berkata

    Nak pakai time kuliah! ;)

  4. ctk berkata

    hahaha…manakotkan ..tp cm selesa je :D

  5. Pingback: Vertical Bed: Memudahkan Anda Untuk Tidur Berdiri | cisdel.com

  6. naz berkata

    tkot lau pkai kt malaysia dia owg ingat mayat lakk…wakaka

  7. Nampak pelik pula kalau di tengok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>