Pizza Coklat yang Sangat Sedap dan Menyelerakan

Published On 15/09/2011 | By cisdel | Menarik

Coklat dan pizza memang merupakan makanan yang disukai ramai. Terdapat banyak jenis dan rasa pizza yang menjadi pilihan orang ramai. Tapi macam mana kalau pizza itu diperbuat daripada coklat dan mempunyai topping coklat juga? Pasti lebh menarik dan menyelerakan kan? Post kali ini kami ingin kongsikan gambar pizza coklat yang dihasilkan oleh gourmetchocolatepizza.co.uk yang menarik dan unik.

Chocolate-Pizza-Is-Delicious-1

coklat berinti coklat hahaha

Chocolate-Pizza-Is-Delicious-2

perghh berapa banyak kalori dia ni rasanya?

Chocolate-Pizza-Is-Delicious-3

ape barang stuffed crust pizza hahaha coklat crust beb

Chocolate-Pizza-Is-Delicious-4

topping dia boleh di customize mengikut selera anda

Chocolate-Pizza-Is-Delicious-5

kalau berminat boleh la order ye.. errr hanya di UK

Kepada yang berminat boleh la order ye, tapi hanya untuk mereka yang menetap di UK sahaja la. Harga pizza coklat ini hanya serendah £7.95 lebih kurang RM38.59 je hahaha. Diulangi, kalau anda bukan duduk di UK jangan menggatal nak order sia-sia je nanti. Cukup la sekadar anda cuci mata dan tengok pelbagai jenis pizza coklat dari sumber kami :)

cisdel pizza durian
sumber: Gourmet Chocolate Pizza

Kongsi Artikel

3 Responses to Pizza Coklat yang Sangat Sedap dan Menyelerakan

  1. nurmisnan says:

    nice decoration dan lain dari lain

  2. so dia coklat la kan? bukan pizza? (O____o”)

  3. wey, seyies ngilu gigi.baru tgk ni.blom mentedarah coklat
    eiiiuuuw..ngilu sey!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *