Gambar Superhero yang Dihasilkan daripada Percikan Cat yang Sangat Cool

Published On 14/09/2011 | By cisdel | Menarik

Kami di cisdel.com memang suka nak kongsikan gambar-gambar superhero yang cool dan menarik, yela jiwa superhero tu memang dah sebati dengan jiwa kami ni haha. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi gambar biskut raya versi superhero yang sangat cool, kali ini kami nak kongsikan lukisan-lukisan superhero yang dihasilkan daripada percikkan cat pula. Nampak macam senang tapi rumit giler wooo.

Superheroes-Iron-Man-Paint-3

Iron Man yang sangat cool

Superheroes-Batman-Paint-Splatter-1

Batman, aku cam tanduk dia je -.-

Superheroes-Hellboy-Paint-Splatter-7

Hellboy

Superheroes-Hulk-Paint-Splatter-2

The Incredible Hulk

Superheroes-Spiderman-Paint-Splatter-5

Spiderman

Superheroes-Thor-Paint-Splatter-4

Thor - ini yang paling cool

Superheroes-Wolverine-Paint-Splatter-6

Wolverine yang tak nampak ganas sangat

Cool kan? sebenarnya korang pon boleh buat macam ni jugak. Ingat tak masa sekolah rendah dulu ada main percik-percik water colour pastu tiup dengan straw. Kalau korang berusaha dengan gigih tiup-tiup water color tu insyaAllah boleh jadi macam ni hohoho

cisdel semangat tiup strawsumber: bitrebels

Kongsi Artikel

8 Responses to Gambar Superhero yang Dihasilkan daripada Percikan Cat yang Sangat Cool

  1. CMRatu says:

    fuh.. sangat cantik.. kreatif btl orang yang buat ni..

  2. artikah says:

    masing2 ada bakat… cume dia sdar cepat.. dan aku x…hahaha.. teeeettt~ titik..!

  3. Orang Akaun says:

    arsem..sumpah sangat arsem..

  4. Amirez says:

    yg spiderman tu betul2 nampak stylo 😉

  5. cikdurian says:

    yg ni pakai teknik straw eh? Cool giler kalo boleh buat camtu..Masa tengok gambar first tu, just dok bayang, org tu guna layer sticker..Buat outline watak tu then percik2 je kaler..Pastu bile dah agak2 cun, Tarik je sticker tu so dapat hasil camtu yang sangat kemas.. Ni imaginasi sendiri je..Hehe

  6. farahaznil says:

    wah…cool beb…nak copy gmbr n review bleh?menarik gila!

  7. Pingback: Hasil Seni Daripada Krayon Cair yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *