Home Theater 3D Versi Cermin Mata yang Sangat Cool Dari Sony

Published On 05/09/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Teknologi semakin berkembang pesat masa kini terutamanya dalam bidang hiburan. Syarikat-syarikat ternama berlumba-lumba untuk menghasilkan teknologi televisyen atau home theater termaju bagi menjadi peneraju dalam bidang teknologi hiburan. Post kali ini kami ingin berkongsi home theater 3D versi mounted glasses yang sangat cool dihasilkan oleh Sony.

Sony 3D video glasses

Sony 3D video glasses

Sony 3D video glasses2

pandangan atas video glasses ini

Sony 3D video glasses3

dah macam bumper car plak aku tengok haha

Sony 3D video glasses4

pandangan sisi

Sony 3D video glasses5

rupa dia cam tak futuristik sangat.. tapi fungsi dia futuristik habis woo

Best woo benda ni, dah macam head mounted device dah. Tapi lagi gest kalau jadi lagi kecil atau mini supaya boleh buat masuk beg je. Tapi rasanya suatu hari tak mustahil akan ada vide glasses yang saiz macam cermin mata biasa je. Tapi sirius cool wooo

cisdel head mountedsumber: bonjourlife

Kongsi Artikel

6 Responses to Home Theater 3D Versi Cermin Mata yang Sangat Cool Dari Sony

  1. Mr.Bintang says:

    pehh.. layan kalau dpt… hehe..

  2. jj says:

    mesti mahal

  3. Vendetta says:

    ahh..bab2 cmni mesti yg pakai spek rugi.. same la kes mcm tgk 3D wayang.. susah tol nk nmpk real 3D er bile pakai 2 spek..

  4. ewanrani says:

    perghhh syok kalo dapat nie

  5. eez says:

    wow………….best betul la…….. takyah g tgk wayang dh klu camni, ajak member dtg umah jer la..

Leave a Reply to jj Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *