Kek Bumblebee Seberat 2000 Pound yang Sangat Cool

Published On 03/09/2011 | By cisdel | Menarik

Kek sekarang memang ada macam-macam jenis dan rupa mungkin sebab nak bagi kek nampak cantik dan boleh menaikkan selera untuk makan makanan tu. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar cupcake yang sangat cantik sampai tak sanggup nak makan. Kali ini kami nak kongsikan cake bentuk transformers bumblebee pulak. Ia adalah seberat 2000 pound bersamaan dengan 907kg++ Berat giler wooo

Transformers-Bumblebee-Cake-Dessert-1

bumblebee gergasi

Transformers-Bumblebee-Cake-Dessert-2

ini tukang masak dia nama Buddy Valastro

Transformers-Bumbleebee-Cake-Dessert-3

besar wooo kek ni

Video Pembuatan Kek Bumblebee

Rupa Bumbleebee yang sebenar versi bukan kek

dekorasi kek bumblebee

ini kereta sebenar

Chevy Camaro bumblebee

Chevy Camaro yang sangat seksi

Nampak macam gah giler kan rekaan kek bumblebee kat atas tu, rasa macam mustahil je untuk dibuatkan. Tapi percayalah benda itu tidak mustahil jika ada keazaman yang tinggi dan modal yang besar serta bakat dan tunjuk ajar daripada pakar, resepi dan bahan-bahan yang sesuai. Dan banyak lagi faktor-faktor lain yang perlu dipertimbangkan. Bukan main redah je bangun pagi-pagi tetiba je buang tebiat nak buat kek batik 100kg -.-. Sekian, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke 54 :)

cisdel buat keksumber kek bitrebel

Kongsi Artikel

5 Responses to Kek Bumblebee Seberat 2000 Pound yang Sangat Cool

  1. Wuiyo! says:

    gila besar kek diaa

  2. Mr.Bintang says:

    camne le tergantung ek? x patah ke tangan kek tu? hehehe..

  3. Wani says:

    ohhh.. buddy punye cake.. nape tak tunjuk lam CAKE BOSS ekk?

  4. Besarnya.. siapa nak makan kek besar begitu. 1 tahun makan pun tak habis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *