Sosia: Design Sofa yang Unik, Menarik dan Sangat Praktikal

Published On 16/08/2011 | By cisdel | Rekaan Menarik

Menjelang Hari Raya tak lama lagi ni pasti ramai yang sibuk shopping nak beli sofa design raya, baju design raya, kasut raya dan macam-macam benda lagi yang raya. Raya kan setahun sekali jadi semua benda mestilah di tukar, sofa design terkini baju fesyen baru dan lain-lain hahaha. Untuk memudahkan anda, kami akan kongsikan satu sofa design yang sangat menarik dan praktikal. Kalau korang tengok mesti kagum punya betapa hebatnya sofa ini.

sania sofa 1

Ini rupa sofa Sania itu hehe

sofa design raya 1

Tadaaa!!! boleh tutup habis haha

sania sofa 2

Boleh buat kepung kiri kanan :)

sania sofa 3

Boleh juga dijadikan single seat sofa :)

sania sofa 4

boleh duduk laga-laga lutut hahaha

sofa hari raya 5

boleh jugak buat 2 tempat duduk tak laga lutut haha

sofa design raya 6

buat sofa raya pon best jugak design dia ni hohoho

sania sofa 10

boleh duduk sorang mahupun berdua haha

sania sofa 8

cuba teka apa dia nak buat...

sania sofa 9

Boleh juga digunakan sebagai tempat persalinan. Dijamin legap dan tidak see through

Sekian, menarikkan Sosia ni. Untuk pengetahuan anda design sofa ini dihasilkan oleh seorang artis bernama Emanuele Magini. Selain daripada sofa design terkini ini terdapat banyak lagi perabot dan alat-alat yang cool dan menarik hasil rekaan beliau. Kalau nak tengok semua, sila rujuk sumber kami. Terima kasih :) Lepas ni boleh tengok kasut raya versi cisdel pulak ye hahaha

cisdel design sofa
sumber sofa design: barnorama, Emanuele Magini Sofa Design

Kongsi Artikel

4 Responses to Sosia: Design Sofa yang Unik, Menarik dan Sangat Praktikal

  1. fina fento says:

    wauu..sangat praktikal

  2. Mr.Bintang says:

    jeng jeng jeng… aku nmpk cisdel kat blakang tngh skodend.. hahaha.. :lol_ee:

  3. mmg smart. praktikaliti tu dah jelas nyat 😛

  4. Amirez says:

    betul2 praktikal. kreatif. design pun smart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *