iPhone Case Versi DIY yang Anda Boleh Tentukan Sendiri Rekaannya

Published On 15/08/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPhone memang merupakan gadget mobile yang paling popular masa kini. Banyak aksesori-aksesori iPhone yang menarik dan unik dihasilkan untuk menambahkan seri pada sesebuah iPhone. Antara aksesori yang sering digunakan adalah iPhone Case atau Housing. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar iPhone case berbentuk tangan yang unik, menarik dan sedikit menggelikan. Kali ini kami nak kongsikan iPhone case versi DIY yang sangat cool pulak.


DIY case

Boleh main jahit-jahit wooo haha

DIY iPhone case

Tiada kata yang dapat menggambarkan benda ni, jadi kami combine je semua jadi 1 gambar :)

Macam mana cool kan? hohoho anda boleh reka dan jahit sendiri design yang anda suka. Dan yang lagi mebuatkan dia best, lepas dah bosan dengan design tu korang boleh cabut benang-benang tu semua dan buat design baru :) Sangat Cool! Ada banyak lagi benda-benda yang cool dari pembuat iPhone case ni. Kalau nak tengok, sila rujuk sumber kami.

cisdel masukkan benangsumber: connectdesign

Kongsi Artikel

7 Responses to iPhone Case Versi DIY yang Anda Boleh Tentukan Sendiri Rekaannya

  1. Erk…saya tak pandai bermain dengan jarum dan benang. 😕

  2. fina fento says:

    wahhh..cross stitch. lama dah tak buat..

  3. Pingback: BookBook: Wallet yang Sangat Sesuai untuk Pemilik iPhone | cisdel.com

  4. ad says:

    do u sell it?

  5. Isu Panas says:

    haha..terebaik..

    sian lembu cisdel, x dapet masukkan benang lg..
    meh pakcik nak tolong..

  6. aizat says:

    mana nak dapat ni ??

  7. najwa says:

    hi! berapa harga dan mcm mane kalau nk beli??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *