Superhero Versi Angry Birds yang Sangat Comel dan Cool

Published On 13/08/2011 | By cisdel | Comel, Menarik

Tak perlu rasanya nak memperkenalkan siapa atau apa itu angry birds yang semestinya sudah semakin popular sekarang ini. Kami sendiri di cisdel.com pernah memaparkan beberapa post yang berkaitan dengan angry birds. Jika sebelum ini kami pernah paparkan koleksi gambar star wars versi angry birds, kali ini kami nak kongsikan superhero versi angry birds pulak. Ada ramai superhero yang terlibat termasuklah wolverine, cyclops, Hulk dan lain-lain lagi.

Wolverine

Angry Wolverine

Angry Cyclops

Angry Cyclops

Angry Gambit

Angry Gambit ~nice~

Nightcrawler

Nightcrawler

Angry Superman

Angry Superman

Hawkeye

Angry Hawkeye ~topeng dia cantik~

Angry Thor

Angry Thor ~lagi ganas ni~

Angry Hulk

Angry Hulk ~confirm lagi pemarah ni =.=~

Angry Captain America - 1

Angry Captain America - versi Movie

Angry Captain America - 2

Angry Captain America - Versi Komik.. aku suka yg versi komik

Angry SpiderMan

Angry SpiderMan

Angry Iron Man

Angry Iron Man ~apesal gelap sangat~

Angry Human Torch

Angry Human Torch

Angry Dredd

errr siapa The Law ni?

Angry Deadpool

Angry Deadpool

angrybat

Angrybat

angry Erik

ada hero mesti la ada penjahat hahaha

Cool kan superhero ni semua hohoho kalau diadaptasi dalam game sure lagi gempak ni wooo confirm senang nak jatuhkan semua babi hahaha. Gambar-gambar ni semua adalah koleksi project berterusan milik seorang artis bernama Ryan. Untuk saksikan lebih banyak lagi superhero yang dijadikan angry bird, sila rujuk sumber kami :)

cisdel cyclopssumber: dirtysplashback

Kongsi Artikel

16 Responses to Superhero Versi Angry Birds yang Sangat Comel dan Cool

  1. beliamuda says:

    Supercool! 😮

  2. FikLah says:

    haha #SOMELL :) tapi cyclops cisdel gak yg mnarik perhatian haku..#LOL

  3. prefer IronBird. hehe 😮

  4. eiyda says:

    hahhaha comey…ganas pon ade

  5. Mr.Bintang says:

    angry cisdel mana? 😡

  6. TheSharkox says:

    The Law tu The Judge..

  7. cik bambam says:

    buat lar versi superheroin lak!! hehehehe

  8. lizz says:

    aku menyampah gile dengan gambo paling last tuh.musim ketat tuh!!!kahkahkah

  9. si setia padanya says:

    :o:wow ❗ excited woooo ❗ ❗

  10. alies says:

    hahahahahha…i lurve angry birds so much!!!! :tongue_wink_ee:

  11. umu pinky luvers says:

    awq thu x sya ske angry birds….sya cyg angry birds..sya mmg ske giler2 lh angry birds..;.spew ske angry birds comment lh ye:…..

  12. Pingback: Gambar Hero Menjerit yang Sangat Comel | cisdel.com

  13. amelia says:

    cam ni ke angry bird super hero(>_<)

  14. donghae says:

    yes.bautifal angry bird

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *