Bola Bowling yang Pelik dan Menakutkan

Published On 10/08/2011 | By cisdel | Menarik

Bowling adalah satu permainan yang mudah dan menyeronokkan. Ia juga sering kali dijadikan sebagai hobi untuk mengisi masa lapang bersama keluarga dan rakan-rakan. Terdapat banyak jenis dan rekaan bola bowling yang ada tapi kali ini kami nak kongsikan gambar yang pelik sedikit. Gambar bola bowling yang pelik dan menakutkan. Peringatan awal, jika anda rasa anda lemah semangat atau kurang keberanian sila jangan baca post ini :)

bola bowling menakutkan 1

cucuk mata dia.. wuarghhh

bola bowling menakutkan 2

sebelah mata dia takde -.-

bola bowling menakutkan 3

botak tengah.. ok keguguran rambut juga merupakan satu ketakutan sirius

bola bowling menakutkan 4

darah dia nampak real woo

bola bowling menakutkan 5

promote 13th Street

bola bowling menakutkan 6

mata dia jatuh bawah weh -.-

bola bowling menakutkan 7

perghhh bibir dia kena tarik atas -.-

Ok yang tarik bibir ke atas tu paling scary -.-. Untuk pengetahuan, bola bowling ini semua direka oleh artis spraygun yang sangat berbakat bernama Oliver Paas untuk mempromosikan saluran televisyen 13th Street. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil karya artis ini, sila rujuk sumber kami. Terima kasih :)

cisdel bola bowling scarysumber: toxel, web rasmi Oliver Paas

Kongsi Artikel

8 Responses to Bola Bowling yang Pelik dan Menakutkan

  1. Zala Wajik says:

    mata terjojol keluar tu sumpah meremang bulu roma 0.0

  2. fina fento says:

    eeeeeee kat gmbar yg last tu x_x

  3. Gambar bola bowling cisdel tak cukup seram lagi :smirk1_ee:

  4. Mr.Bintang says:

    mak aih.. geli aku nk main.. hahahahaha… :shock_ee:

  5. adledash says:

    salam..

    *lepas main, kompem pengsan loya*

    =_=”

  6. erk nak pegang pun rasa scary dah

  7. Pingback: Bola Bowling yang Pelik dan Menakutkan .

  8. siti says:

    seramm sangattt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *