Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

Published On 08/08/2011 | By cisdel | Menarik

Sampul surat masih digunakan pada hari ini walaupun teknologi sudah maju dengan adanya email, sms, IM, facebook dan sebagainya. Ia masih lagi digunakan secara meluas terutamanya untuk menghantar dokumen penting. Tapi yang paling tidak digemari apabila bila nak bukak sampul surat tu. Kalau ganas sangat nanti sampul surat koyak, silap-silap isi kat dalam pon koyak jugak. Kalau bukak perlahan-lahan memang confirm sampai esok pon tak terbukak haha. Ok post kali ini kami nak kongsikan gambar sampul surat yang canti, cool dan mudah untuk dibuka.

every damn envelope should have this 01 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

err sampul surat tu bukan bentuk kereta.. dia bentuk sampul surat haha

every damn envelope should have this 02 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

ok tengok lagi sneak peek haha

every damn envelope should have this 03 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

nampak tak betapa senang dia nak koyakkan sampul tu hohoho

every damn envelope should have this 04 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

jom koyakkan sampul surat haha

every damn envelope should have this 05 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

ada 3 design berlainan :)

every damn envelope should have this 06 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

sayang plak nak guna sampul surat hijau tu haha cam cantik je

every damn envelope should have this 07 Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

tutorial cara nak koyakkan sampul tersebut hehe (err ke ni bungkusan dia ek haha)

Cool kan? haha sebenarnya cara ni dah ada banyak kat sampul surat Malaysia ni, cuma takde design macam ni je. Ada surat kolej ape ntah guna sampul surat macamni, sekali tengok teruja giler hahaha tak payah nak cari pisau ke gunting ke nak bukak sampul.

cisdel koyakkan surat Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibukasumber: visboo

Kongsi Artikel

3 Responses to Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

  1. alepridz says:

    semart la cisdel… alep juga buka sampai terkoyak semua isi kat dalam… sekali yang terkoyak tu duit lah pulak… sayang giler…

  2. Ganas betul cisdel buka sampul surat 8O

  3. cik qiqi says:

    wa..sgt2 mnarik smpul surat nye..ehehe..i like..pink xde ke.ehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>