Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

Published On 08/08/2011 | By cisdel | Menarik

Sampul surat masih digunakan pada hari ini walaupun teknologi sudah maju dengan adanya email, sms, IM, facebook dan sebagainya. Ia masih lagi digunakan secara meluas terutamanya untuk menghantar dokumen penting. Tapi yang paling tidak digemari apabila bila nak bukak sampul surat tu. Kalau ganas sangat nanti sampul surat koyak, silap-silap isi kat dalam pon koyak jugak. Kalau bukak perlahan-lahan memang confirm sampai esok pon tak terbukak haha. Ok post kali ini kami nak kongsikan gambar sampul surat yang canti, cool dan mudah untuk dibuka.

sampul surat yang cantik dan istimewa 1

err sampul surat tu bukan bentuk kereta.. dia bentuk sampul surat haha

sampul surat yang cantik dan istimewa 2

ok tengok lagi sneak peek haha

sampul surat yang cantik dan istimewa 3

nampak tak betapa senang dia nak koyakkan sampul tu hohoho

sampul surat yang cantik dan istimewa 4

jom koyakkan sampul surat haha

sampul surat yang cantik dan istimewa 5

ada 3 design berlainan :)

sampul surat yang cantik dan istimewa 6

sayang plak nak guna sampul surat hijau tu haha cam cantik je

sampul surat yang cantik dan istimewa 7

tutorial cara nak koyakkan sampul tersebut hehe (err ke ni bungkusan dia ek haha)

Cool kan? haha sebenarnya cara ni dah ada banyak kat sampul surat Malaysia ni, cuma takde design macam ni je. Ada surat kolej ape ntah guna sampul surat macamni, sekali tengok teruja giler hahaha tak payah nak cari pisau ke gunting ke nak bukak sampul.

cisdel koyakkan suratsumber: visboo

Kongsi Artikel

3 Responses to Sampul Surat yang Sangat Cool dan Mudah Untuk Dibuka

  1. alepridz says:

    semart la cisdel… alep juga buka sampai terkoyak semua isi kat dalam… sekali yang terkoyak tu duit lah pulak… sayang giler…

  2. Ganas betul cisdel buka sampul surat 😯

  3. cik qiqi says:

    wa..sgt2 mnarik smpul surat nye..ehehe..i like..pink xde ke.ehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *