iPhone Case Berbentuk Tangan yang Unik dan Menarik

Published On 07/08/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPhone case yang unik mampu untuk menjadikan iPhone anda lebih menonjol dan menarik terutamanya pada zaman sekarang ramai orang memiliki iPhone. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar iphone case berbentuk makanan Jepun yang sangat unik, kali ini kita akan lihat casing yang berbentuk tangan pula. Hahaha dengar nama pon dah macam menarik kan?

iphone case

nampak tangan tu? hahaha

iphone case tangan 2

iPhone Case Hand yang unik tapi macam menakutkan haha

casing iphone 3

sesuai untuk dipasang pada iphone 4

tangan iphone 4

ada saiz untuk tangan wanita

casing iphone 5

ada juga untuk saiz tangan kanak-kanak :)

casing iphone 6 yang sangat cool

juga boleh digunakan untuk letak barang hahaha

Hahaha sekali pandang casing iphone tu macam menarik je, tapi bila tengok lagi sekali macam menakutkan pon ada -.-. Terutamanya bila malam-malam dalam gelap haha nak raba henset terpegang tangan pulak tak ke menakutkan tu haha. Lembu cisdel nak jugak casing macam tu tapi malangnya lembu cisdel takde tangan dan lagi kesian sebab iPhone pon tak mampu nak beli wuwuwuwu tak iphone buat ape nak ada iphone case yang canggih-canggih.

cisdel iphone tangan lembu

sumber: hand iphone case – toxel

Kongsi Artikel

8 Responses to iPhone Case Berbentuk Tangan yang Unik dan Menarik

  1. cik zaza says:

    scary je kalau nak letak tangan orang lain kat telinga.huhu

  2. fadli says:

    wah…menarik…tapi macma payah pulak nak bawak nanti…besar…huhuhu

  3. aniely says:

    gewliiiiiiiiiiiiiiiii

  4. AienNajwa says:

    Geli gile walaupon 2 tangan..
    tapi macam tangan betol..series !!!!

  5. Kalau letak pewarna merah/sos dekat tangan tu, confirm nampak seram malam2

  6. fieykah says:

    x chantek langsong,kan gerak plak x pasal2 lar woiii!!!!!!!!!!!!!!!

  7. diyasesame says:

    seriously manakutkan :(

  8. Pingback: Casing iPhone Berbentuk Hidung yang Sangat Unik | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *