Kereta yang Akan Membuatkan Cerita Pixar’s Cars Menjadi Lebih Cool

Published On 03/08/2011 | By cisdel | Comel

Kepada yang tak kenal atau tak tau pasal movie yang bertajuk Pixar’s Cars ini, sila google terlebih dahulu ye :) sebab post ini akan banyak cerita pasal cars 2. Ada ura-ura mengatakan bahawa cerita Cars 2 akan ditayangkan tak lama lagi, berikut adalah cadangan kereta yang patut diletakkan di dalam cerita itu untuk menjadikan ianya lebih cool dan menarik.

pixar batmobile cars 2

batmobile hehehe baru nampak ganas

landspeeder-pixar

Landspeeder dalam cerita Star Wars.. gigi tak tahan

herbie-in-pixar-cars-style

Herbie :0 comel je heheh

bumble bee

siapa tak kenal bumble bee?

back to the future - delorian

back to the future - delorian

kereta dalam cars pixar

General Lee - dalam cerita Dukes of Hazzard :)

Menarikkan? haha aku paling suka yang batmobile tu, nampak ganas tapi comel >.<. Tapi sebenarnyakan, kami tak pernah pon tengok cerita Cars tu best ke cerita dia sebenarnya? Kalau best nak kena tengok Cars 2 ni yela sebab tengok gambar kereta ni je pon dah nampak macam comel giler movie dia mesti lagi comel punya.  hohoho mari kita tengok lembu cisdel ala cars pulak macam mana rupa dia hehehe

cisdel ala carssumber: maybe cars 2 worldfamouscities

Kongsi Artikel

6 Responses to Kereta yang Akan Membuatkan Cerita Pixar’s Cars Menjadi Lebih Cool

  1. Encik Ketam says:

    Yang last tu kete The Duke of Hazards.

  2. paaduu says:

    wah…kalo dpt betul kreta cmni, bg awek, mesti awek suka..:)

  3. khai says:

    aku nak chevy camaro dlm cerita ni..hahaa XD

  4. RerameUngu says:

    hohoho…best gak tu..herbie tu paling comel..hehe

    tak sbr nak tgk cars 2 pulak..mmg sonok tgk citer dia..ada moral value diselitkan dlm crita :)

  5. cars 3 kot nanti…. tapi mmg cantek dan terbaik ehhh 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *