Gambar Kelas untuk Majalah Sekolah yang Sangat Kreatif

Published On 26/07/2011 | By cisdel | Menarik

Dah menjadi kebiasaan kita akan ambil gambar kelas untuk dimasukkan ke dalam majalah sekolah sebagai kenang-kenangan. Post kali ini kami nak kongsikan gambar kelas yang sangat unik hasil kreativiti pelajar daripada sebuah sekolah di Rusia. Orang yang buat ni memang ada otak yang sangat kreatif 😀

Gambar kelas 1

orang gagah hahaha

Gambar kelas 2

ulat buku hohoho

Gambar kelas 3

rockstar :)

Gambar kelas 4

vandalisme woii haha

Gambar kelas 5

Kasim Selamat hohoho

Gambar kelas 6

deeeejay haha

Gambar kelas 7

juara boxing haha

Gambar kelas 8

princess >.<

Gambar kelas 9

kaki pancing tegar ni

Gambar kelas 10

orang lain semua gempak-gempak.. ko nak tengok wayang je? -.-

Gambar kelas 11

aku tak dapat nak kaitkan daging dengan bola sepak -.-

Gambar kelas 12

melancong ke Jepun?

Gambar kelas 13

aku syak ini cikgu dia

Gambar kelas 14

ini yang paling cun ~.~

Menarik kan? hehe siapa yang tengah belajar lagi tu boleh la menggunakan idea ni untuk buat gambar kelas jugak, guna idea ye bukan tiru bulat-bulat hohoho

cisdel conteng papan hijausumber: mediadump

Kongsi Artikel

15 Responses to Gambar Kelas untuk Majalah Sekolah yang Sangat Kreatif

  1. angan2 bila bsr dan apa nk buat waktu cuti skolah 8)

  2. fina fento says:

    yang atas skali mcm harry potter sikit – sikit :tongue_laugh_ee:

  3. haru says:

    adjuz kn aku yang last sekali tu 😀

  4. syanabel says:

    seriously smart! yang last tu cun, cuma dia nak jadi pramugari ke tu?? hehe 8)

  5. Hayati says:

    orang lain semua gempak-gempak.. ko nak tengok wayang je? -.-

    dah la salah side dia tengok wayang.. hahaha :snake_ee:

  6. Hahaha…cikgu dia cikgu bio kot siap pegang macam model jantung. Gambar yang last sekali tu student yang ada hati nak fly ke oversea :rasberry_ee:

    • admin says:

      hahah yang last tu aku tengok muka dia je.. tak tengok pon apa yang dia lukis :tongue_rolleye_ee:

  7. iejjah says:

    wah…cun la…creative tol :}

  8. iejjah says:

    wah..cun..creative la :}

  9. adi says:

    smart!!yang juara gusti tu badan tak nampak macam wrestler pun. haha. uniform diorang pun lawa, smart and kemas

  10. gambar kelas yang sumpah best! xp

  11. yong says:

    wow! creative giller! hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *