Majlis Perkahwinan di Dasar Laut yang Sangat Unik

Published On 24/07/2011 | By cisdel | Menarik

Biasanya kita tengok majlis perkahwinan bertemakan taman, atau hotel-hotel mewah atau dewan atau depan rumah je. Post kali ini kami nak kongsikan gambar majlis perkahwinan di dasar laut yang sangat unik. Ini adalah majlis perkahwinan Alberto dal Lago, 41 dan Mexican Karla Munguia, 43. Seramai 205 orang tetamu bertuah dapat hadir majlis ini.

perkahwinan dalam air 1

kehadiran tetamu

perkahwinan dalam air 2

ini lah pengantin perempuan :)

perkahwinan dalam air 3

pergi ke tapak perkahwinan

perkahwinan dalam air 4

bila nak sampai ni -.-

perkahwinan dalam air 5

ini gambar sang mempelai :)

perkahwinan dalam air 6

relax je pakai short nak pi kawen hohoho

perkahwinan dalam air 7

tak boleh kiss the bride haha kalau tak sure lemas

Menarik jugak wedding underwater ni tapi tak ramai tetamu boleh hadir la dan takde jamuan makan hahaha boleh jimat ni. Siapa nak kawen dengan lembu cisdel kat dasar laut? hahaha

cisdel kawen menyelamsumber: barnorama

Kongsi Artikel

8 Responses to Majlis Perkahwinan di Dasar Laut yang Sangat Unik

  1. Twit N View says:

    takut tak sempat nk malam pertama dah kena baham dek jaws…haha

  2. Orang Akaun says:

    keruh semacam ja air

  3. Terbelog says:

    adoi..
    leceh nyer
    kawin dlm air
    sapo mau dtg hehe

  4. shasha says:

    camne nak cakap “i do”? 😀

  5. nadia says:

    hahaha, pakai cantik2, pastu masuk laut. hahahah :)

  6. yukiie llala says:

    ckap dlam bhasa isyarat ke?? 😀

  7. ade je kena gigit dek jerung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *