World of Coca Cola: Muzium Coca-Cola Terbesar di Dunia Terletak di Atlanta

Published On 18/07/2011 | By cisdel | Trivia

Coca Cola atau coke merupakan minuman ringan yang tidak asing lagi di dunia. Telah dicipta pada tahun 1886 di Atlanta dan merupakan minuman ringan paling popular di dunia pada masa kini. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar menarik di sekitar kilang dan juga muzium coca cola terbesar di dunia yang terletak di Attlanta.

World of Coca Cola 1

pandangan luar muzium.. perghh bibir dia seksi haha

World of Coca Cola 2

tiket masuk berharga 16 dollar

World of Coca Cola 3

dalam perjalanan masuk hohoho

World of Coca Cola 4

penyambut tetamu hohoho

World of Coca Cola 5

artifak sejarah

World of Coca Cola 6

juga artifak sejarah hahaha

World of Coca Cola 7

satu lagi peninggalan sejarah

World of Coca Cola 8

koleksi botol-botol

World of Coca Cola 9

vendor machine

World of Coca Cola 10

pembungkusan (takde la smart sangat macam post sebelum ni)

World of Coca Cola 11

poster-poster iklan

World of Coca Cola 12

poster-poster iklan lagi

World of Coca Cola 13

lagi-lagi poster iklan

World of Coca Cola 14

poster iklan ops-pocot hahaha

World of Coca Cola 15

poster sejarah ringkas

World of Coca Cola 16

poster sejarah

World of Coca Cola 17

sejarah coca cola

World of Coca Cola 18

koleksi tin dan botol coca cola..

World of Coca Cola 19

mini factory

World of Coca Cola 20

botol coke yang beraneka rupa

World of Coca Cola 21

errr aku tak pernah nampak plak maskot ni kat Malaysia

World of Coca Cola 22

new bottle.. kot haha

World of Coca Cola 23

botol-botol yang banyak gile

World of Coca Cola 24

kedai coca cola

World of Coca Cola 25

tin tin tin dan segala jenis tin

World of Coca Cola 26

botol botol dan segala jenis botol pulak

World of Coca Cola 27

yang ada penutup dengan straw tu macam smart

World of Coca Cola 28

macam macam jenis rupa, rasa, warna, dan bentuk

World of Coca Cola 29

glass contour pon ada wehh..

world of coca cola 30

err aku tak faham ape motig dia tunjuk gambar ni.. sukati la

Hohoho cool kan? sama cool macam muzium permainan terbesar kat dunia yang kami pernah kongsikan dulu. Dalam banyak-banyak coke, kami paling suka vanila coke ( err ada banyak ke yg lain) anda suka yang mana? hoho ke anda suka cisdel coke hahaha

cisdel coke berperisa

sumber: wonderaday

Kongsi Artikel

4 Responses to World of Coca Cola: Muzium Coca-Cola Terbesar di Dunia Terletak di Atlanta

  1. Mr.Bintang says:

    erk.. last pic apakah? 😯

  2. nk tunjuk ada defect kot sampai ada kembar dua kepala 😮

  3. ucop says:

    dier saje nk tunjuk dier ader bli cenderahati dr kedai tu

  4. WeeNz says:

    dasyat org yahudi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *