Seni Guntingan Kertas Versi Harry Potter yang Sangat Cool

Published On 16/07/2011 | By cisdel | Menarik

Harry Potter telah kembali dengan filem terakhir beberapa hari lalu, seperti biasa para peminat akan membanjiri pawagam-pawagam untuk menonton aksi ahli sihir kesukaan ramai itu haha. Post kali ini diilhamkan daripada demam harry potter, paper art versi harry potter yang sangat cantik dan kreatif.

harry potter paper art 1

harry dengan burung hantu

harry potter paper art 2

burung-burung-burung

harry potter paper art 3

gambar penuh paper art tadi

harry potter paper art 4

Hermione yang tak comel -.-

harry potter paper art 5

menentang kuasa jahat hahaha

kedua-dua artwork ini sedang dipamerkan di Gallery Nucleus sempena menghargai Harry potter. Kalau nak tengok lebih banyak lagi artwork Harry Potter, sila layari sumber kami :)

cisdel wizard paperartsumber: galerry nucleus, toxel

Kongsi Artikel

8 Responses to Seni Guntingan Kertas Versi Harry Potter yang Sangat Cool

  1. shatilah zakaria says:

    wahhh HP!!! 😯

  2. elie lily says:

    memang cool! tapi apasal hermoine takde rupe hermoine pun? T_T

  3. sOoooooour says:

    aaaaaaaaaaaa..batu tngk HP7 part 2 td……heheheeh…best2!

  4. yukiie llala says:

    yg mase rusa jantan tuh….die nak buat expectum petronum lah….mantera petronum untuk halau dementor…best kot part uhh….

  5. adledash says:

    Salam..

    dah lama x jenguk cisdel. entry ni inspired aku tambah idea untuk buat scrapbook! huhuhu~

  6. saya_aRief says:

    smart..
    tapi hermione tu xjadi…
    xcomel macam dalam tv.
    haha.

  7. Hayati says:

    ko tak bagitaau pun ade pasal harry potter nii.. :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *